DAVID OLLER/CONTACTOPHOTO/PROFIMEDIA David Oller/contactophoto/profimedia
ŠPANJOLAC NE MIRUJE

Legenda Barce u središtu skandala, jedno ga je pitanje dovelo do ludila: ‘Umalo me pregazio automobilom‘

Nogometaš i pjevačica bili su u vezi preko 11 godina, a sada hoda s mladom studenticom
Piše: SNObjavljeno: 08. ožujak 2023. 12:04

Gerard Pique u igračkoj je mirovini još od studenog prošle godine, ali 36-godišnji Španjolac i dalje puni naslovnice. Ponovo je režirao skandal nakon što je navodno automobilom pokušao pregaziti novinara, koji mu je postavio pitanje vezano za njegovu bivšu djevojku Shakiru s kojom je bio u vezi nešto više od 11 godina, a iako se nikada nisu vjenčali, par ima dva sina - Milana I Sashu.

- Imao sam vrlo neugodnu epizodu s Gerardom Piqueom i njegovom novom djevojkom Clarom Chiom Marti (23), koji su me skoro pregazili - pričao je novinar Jordi Martin svoje iskustvo s bivšim nogometašem i njegovom 12 godina mlađom djevojkom koja studira odnose s javnošću u Barceloni, za španjolsku emisiju "El Gordo y la Flaca."

image
EUROPA PRESS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Europa Press/zuma Press/profimedia

Naime, novinar je tražio Piquea da prokomentira Shakirinu novu pjesmu, ali bivši branič je to odbio te se uputio u kuću svojih roditelja. Nakon što je izašao, novinar je i dalje stajao na istom mjestu, nakon čega je izbio manji incident.

- Oboje su mi se smijali, vrijeđali me i pravili neugodne gestikulacije - objasnio je novinar.

Martin je u nastavku razgovora u emisiji kazao kako je Pique svojim izvorima došao do njegovog broja telefona, nakon čega mu je prijetio na jeziv način.

- Dobio je moj broj telefona i čak me nazvao i rekao da ću umrijeti, a to nije prvi put - završio je uplašeni novinar.

Linker
23. travanj 2024 07:08