Norway's skip Thomas Ulsrud shouts instructions during their men's round robin curling game against France at the Vancouver 2010 Winter Olympics February 22, 2010. REUTERS/Andy Clark (CANADA)
 Reuters
CURLING

Na Velesajmu dani otvorenih vrata u curlingu. U subotu Otvoreno prvenstvo Zagreba

Na prvom natjecanju u curlingu u Zagrebu nastuput će svi hrvatski igrači i igračice iz sedam klubova. U subotu će se igrati turnir na kojem će sudjelovati devet ekipa
Piše: Hrvoje SliškovićObjavljeno: 18. travanj 2012. 14:23

Subota i nedjelja, 21. i 22. travnja, pravi su dani za upoznavanje sa sve popularnijim olimpijskim sportom - curlingom. Pred vama je prilika da ono što ste dosad možda samo gledali na prijenosima Eurosporta i sami isprobate na Klizalištu Zagrebačkog velesajma.

Za vrijeme Otvorenog prvenstva Zagreba, oba dana od 9 do 21 sat, organizatori su pripremili stazu na kojoj će svi zainteresirani, mlado i staro, žensko i muško, moći isprobati guranje kamena ili čistiti ispred njega.

Na prvom natjecanju u curlingu u Zagrebu nastuput će svi hrvatski igrači i igračice iz sedam klubova. U subotu će se igrati turnir na kojem će sudjelovati devet ekipa. Nedjelja je rezervirana za mix natjecanje u kojemu sudjeluje pet ekipa koje čine dva ženska te dva muška igrača.

Linker
23. travanj 2024 13:22