Ivandija i Stevanović
 Foto: Marko Todorov / CROPIX
SAMO JOŠ MALO STRPLJENJA

NAPOKON JE NETKO REKAO ONO ŠTO ŽELI CIJELA HRVATSKA Samo da prorade njih dvojica, i Hrvatska ima medalju na Svjetskom prvenstvu!

SILVIO IVANDIJA Trener PPD Zagreba,čijih je šest igrača trenutačno u  reprezentaciji
Piše: Kristina LeovacObjavljeno: 16. siječanj 2017. 13:45

Ivan Stevanović, Zlatko Horvat, Tin Kotrec, Stipe Mandalinić, Lovro Jotić i Luka Šebetić. Ovo je šest igrača PPD Zagreba koji su našli mjesto u hrvatskoj reprezentaciji u Francuskoj. Ostatak društva s trenerom Silvijom Ivandijom sve što se događa na SP-u budno prati s priprema u Poreču.

- Rezultatski su obje utakmice dobre za nas. No, za sada je lagani problem ulazak u utakmice. Ni protiv Saudijske Arabije ni s Mađarskom nismo dobro reagirali. To je nešto što će Babić sigurno nastojati popraviti - kaže Ivandija.

- No, ne izgleda to loše. Neki igrači su se digli, očekujem da ako prorade i Stepančić i Mandalinić, onda bismo imali ekipu za medalju. Ponavljam, ulazak u utakmicu s Mađarima nije bio dobar, ali u drugom poluvremenu se sve posložilo, odličan na golu bio je Ivić, koji je u pravom trenutku digao ekipu, raspoloženi su bili Mamić, Šebetić, Duvnjak, Štrlek... Doduše, vidjelo se da Mađari bez Nagya nisu mogli pružiti više od ovoga.


hungary vs croatia 28-31match highlights...

Ivandija utakmice s Bjelorusijom i Čileom vidi kao idealne za dati priliku još nekim igračima.

- Očekujem da će u sljedeće dvije utakmice šansu dobiti i Lovro Jotić.

Nakon dvije nešto lakše utakmice, u petak nas čeka prvak Europe Njemačka.

- Oni su sada još zreliji nego prije godinu dana kad su to osvojili, imaju još veću rutinu igranja, svakako su jedna od onih momčadi koja može osvojiti ovo prvenstvo. Neće biti lako s njima, ali ako uspijemo, ta pobjeda bi nam donijela lakšeg protivnika vjerujem i u polufinalu. U nekim trenucima smo pokazali da mi imamo mogućnosti za velike stvari.

Pratio je Ivandija i ostale reprezentacije.

- Trenutačno jako dobro igraju Slovenija i Makedonija. To su dvije reprezentacije koje mogu napraviti probleme svakome. Njih vidim u krugu mogućih ekipa iznenađenja.

Linker
28. travanj 2024 14:28