Alex Davidson/Getty Images / Alex Davidson Getty Images
NA PUTU PREMA VRHU

NASTAVLJA SE NEVJEROJATNA BAJKA 25-GODIŠNJE ENGLESKINJE Već je ispisala povijest, a sada je srušila i jednog od glavnih kandidata za naslov prvaka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. prosinac 2019. 00:12

Fallon Sherrock ispisala je novu stranicu u povijesti pikada. Naime, Fallon je na Svjetskom prvenstvu, koje se održava u londonskom Alexandra Palaceu, postala prva žena u povijesti tog sporta koja je u službenom natjecanju pobijedila jednog muškarca, a sada joj je to pošlo za rukom i drugi put.

Zajedno s njom, kao taj prvi poraženi, iako ne sigurno s jednakim oduševljenjem, u povijest ulazi i Ted Evetts, koji je izgubio 2:3 od ove 25-godišnje plavuše.

Ovog puta u drugom kolu Fallon je bila bolja od Mensura Suljovića, inače 11. nositelja na turniru i jednog od najboljih igrača pikada posljednih 15-ak godina. Sherrock će u idućem kolu igrati protiv sunarodnjaka Chrisa Dobeya.

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 17:  Fallon Sherrock reacts after winning her 1st round game against Ted Evetts to become the first female to win a game in the PDC World Championships during Day 5 of the 2020 William Hill Darts Championship  at Alexandra Palace on December 17, 2019 in London, England. (Photo by Alex Davidson/Getty Images)
Alex Davidson/Getty Images / Alex Davidson Getty Images
Fallon Sherrock

Linker
19. svibanj 2024 16:15