CROPIX
SAMO HRABRO

NEKA SE ČUDO DESI Hrvatska sanjkašica iz Splita Darija Obratov prva otputovala na Zimske olimpijske igre u Pjongčang

Piše: HinaObjavljeno: 02. veljača 2018. 15:16

Hrvatska sanjkašica Darija Obratov prva je od naših olimpijaca u petak otputovala na XXIII. Zimske olimpijske igre koje će se od 9. do 25. veljače održati u Pjongčangu.

Dvadestsedmogodišnja apsolventica splitskog Kineziološkog fakulteta prva je Hrvatica koja će predstavljati našu zemlju u sanjkanju na ZOI, a nakon nje, tijekom poslijepodneva, na put će krenuti članovi hrvatske bob reprezentacije predvođene izbornikom i trenerom Ivanom Šolom. Obratov će prvi put nastupiti 12. veljače s 11.50 po hrvatskom vremenu.

Sutra, u subotu 3. veljače, u Pjongčang će krenuti vođa hrvatske alpske reprezentacije Vedran Pavlek, a u ponedjeljak 5. veljače i veći dio aplske reprzeentacije predvođene s barjaktarom Natkom Zrnčićem Dimom, a s njime će u zrakoplovu biti Filip Zupčić, Leona Popović, Ida štimac i Lana Zbašnik. Istog dana, ali američkog Denvera, na put će krenuti i naša četvrta predstavnica u alpskom skijanju Andrea Komšić.

Braća Kolega Elias i Samuel u Pjongčang će otputovati 11. veljače iz Zagreba, a Matej Vidović i Istok Rodeš 17. veljače iz Zuericha.

Linker
21. svibanj 2024 16:26