Željko Hajdinjak / CROPIX
BLIŽI SE POČETAK

NEXE KREĆE PROTIV VOJVODINE, ZAGREB KOD METALOPLASTIKE SEHA intervenirala u ždrijeb i odvojila Ruse od Ukrajinaca

Piše: Filip OžboltObjavljeno: 17. kolovoz 2019. 14:21

Izvršni odbor SEHA lige delegirao je novi ždrijeb skupina ulaskom Spartaka iz Moskve u natjecanje. U prvotnom obavljenom ždrijebu uvrštena je bila mađarska Tatabanya koja je ovaj tjedan iz SEHA-e izbačena zbog neslaganja u vezi s uvjetima njezina sudjelovanja.

S obzirom na to da je Spartak trebao ući u skupinu A zajedno s ukrajinskim Motorom iz Zaporožja, delegiran je novi ždrijeb u kojemu skupine nisu promijenile izgled, već je Spartak iz skupine A prešao u B i zamijenio mjesta s Beijing Universityjem.

Poznati su odnosi Ukrajine i Rusije te sukoba koji među zemljama i dalje traje, zbog čega je SEHA “brinući o kompetitivnosti lige i drugim logističkim problemima” intervenirala u ždrijeb.

Tako će Nexe u skupini A igrati zajedno s Vardarom, Tatranom iz Prešova, Vojvodinom, Motorom i Beijingom, dok će Zagreb u B skupini snage odmjeriti protiv Meškova, Eurofarm Rabotnika, Metaloplastike iz Šapca, Spartaka i Veszprema.

SEHA je napokon objavila i raspored odigravanja utakmica 10. kola, koliko će ih biti odigrano po skupinama. Prvo kolo na rasporedu je 3. i 4. rujna, u kojem će Nexe igrati na gostovanju kod Vojvodine, a PPD Zagreb kod Metaloplastike u Šapcu.

RASPORED 1. KOLA:

Skupina A: Vojvodina - NEXE, Vardar - Beijing University, Tatran Prešov - Motor Zaporožje.

Skupina B: Metaloplastika - PPD ZAGREB, Meškov - Veszprem, Eurofarm Rabotnik - Spartak Moskva.

Linker
19. travanj 2024 09:01