REUTERS/Annegret Hilse
SVI SU U ŠOKU

NIKOLA KARABATIĆ I FRANCUZI OSTALI U ČUDU NAKON TEŠKOG UDARCA ZA KAUBOJE 'Jako smo se iznenadili kada smo vidjeli poraz Hrvatske'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. siječanj 2019. 09:18

Francuska rukometna reprezentacija napravila je korak bliže plasmanu u polufinale svjetskog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj, nakon što je u dvoboju skupine I pobijedila Island s 31:22 i sada vodi na ljestvici sa sedam bodova.

Momčad Didiera Dinarta do pobjede su predvodili Valentin Porte i Melvyn Richardson sa po pet golova, dok je Vincent Gerard sakupio 14 obrana, a najbolja vijest za Francuze je oporavak i povratak jednog od najboljih rukometaša svih vremena Nikole Karabatića.

Upravo je ovaj francuski reprezentativac srpskih korijena dao izjavu za RTL televiziju te prokomentirao senzacionalan poraz Hrvatske od reprezentacije Brazila:

"Vidjeli smo da je Hrvatska izgubila protiv Brazila. Koncentrirali smo se samo sebe i na utakmicu protiv Islanda te nismo htjeli kalkulirati, ali smo se iznenadili kad smo vidjeli poraz Hrvatske. Znali smo da je Brazil dobra momčad i to je samo pokazatelj kako danas u rukometu nema slabih momčadi, nikoga se ne smije podcijeniti, a Brazilci su protiv Hrvatske itekako pokazali svoju kvalitetu.", poručio je francuski reprezentativac nakon utakmice koja je rukometni svijet ostavila u šoku.

Kauboji će protiv Nijemaca odmjeriti snage danas u 20:30 h, a okršaj protiv starih rivala Francuza na rasporedu je u srijedu u 18:00 h.

Rezultati by SofaScore

Sportske novosti u ponedjeljak donose:

Donosimo vam najzanimljivije informacije, komentare stručnjaka, analize,... Sada je sve jasno, hrvatskim rukometašima igra pobjeda protiv Nijemaca za prvi korak prema polufinalu! Saznajte sve o protivnicima koji stoje na putu Lini Červaru i njegovim Kaubojima.

  • Stručna analiza Blaženka Lackovića: 'Dečki moraju biti svjesni da su još uvijek u igri'

  • Bivši hrvatski reprezentativac i rukometni trener Ivica Obrvan otkriva koji je ključ za pobjedu protiv Nijemaca

  • Intervju s mladim njemačkim izbornikom Christianom Prokopom koji je pod velikim pritiskom na ovome Svjetskom prvenstvu

  • Sve o Nijemcima koji imaju velik respekt prema Kaubojima - jedina smo reprezentacija na svijetu koja protiv njih ima pozitivan skor

  • Hrvatski kapetan Domagoj Duvnjak daje informacije o Nijemcima iz prve ruke: 'Najopasniji su moji suigrači Pekeler i Wiencek'

Linker
20. travanj 2024 15:22