Underground Forum
JAČI NO IKAD

Objavljena impresivna fotografija iz teretane! Fedor izgleda ogromno!

Fedor Emelianenko sve je bliže dolasku u UFC, a u međuvremenu naporno vježba i sprema veliki povratak profesionalnim borbama i osvajanje trona u najprestižnijoj MMA organizaciji. To su otprilike najnovije vijesti koje dolaze iz Rusije nakon što je legenda slobodne borbe najavila povratak u ring.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 10. kolovoz 2015. 10:56

" Fedor Emelianenko pregovara s UFC-om oko svog povratka u aktivno profesionalno natjecanje. Sam je otkrio tu informaciju koja je razveselila milijune njegovih fanova diljem svijeta", piše Fight Site.

Mnogi su se posljednjih tjedana pitali u kakvoj je formi 38-godišnji Rus koji je zadnju borbu odradio 2012. godine u sklopu organizacije M-1. Odgovor je stigao u obliku fotografije.

Jedan aktivni forumaš s poznatog Undergrounda je objavio posljednju fotografiju Fedora iz teretane, na kojo Fedor zaista izgleda golemo. Čini se da je slavni borac nabacio dodatne kilograme mišićne mase te već sada izgleda snažnije nego u posljednjoj fazi svoje karijere kada je velik dio vremena provodio 'u kancelariji'.

U svakom slučaju, fanovi se već bruse na povratak majstora koji, uz Mirka Filipovića, svijetu MMA borbe jedini može vratiti tračak stare slave.

Linker
19. svibanj 2024 08:21