Ratko Peris

 ZELJKO PUHOVSKI Cropix
SPORTSKI PRIJATELJI

Postao prvak Hrvatske pa gestom oduševio regiju: ‘Ovo posvećujem Emi, djevojci stradaloj u Beogradu‘

‘Pobjedu posvećujem kćerci mog prijatelja‘, rekao je Ratko Peris, trener zagrebačke Mladosti
Piše: Mario ŠtabiObjavljeno: 07. svibanj 2023. 17:02

Odbojkaši zagrebačke Mladosti osvojili su naslov prvaka Hrvatske pobjedom u petoj, odlučujućoj utakmici u seriji odlgranoj u Osijeku protiv domaće Murse s 3:0. Mladost je tako nadoknadila zaostatak od 0:2 u pobjedama i s tri uzastopna slavlja ipak došla do titule.

Nakon utakmice oglasio se trener Murse, Mario Teppert:

- Nismo bili hladne glave, moramo analizirati što se dogodilo, iako je 99% to stvar psihološke prirode. Jer, nismo mi zaboravili igrati odbojku u tjedan dana. No, na kraju možemo biti zadovoljni sezonom.

Trener Mladosti Ratko Peris pobjedu je posvetio kćerci bivšeg odbojkaša Dragana Kobiljskog koja je tragično stradala u nemilom događaju u Beogradu ranije ovoga tjedna.

- Još jedna naša fenomenalna partija. Nije nam bilo lako, ali vjerovali smo u sebe. Dobro smo se pripremili i slavili na kraju, ovo je veliki rezultat za nas, jer imamo puno mladih igrača u momčadi koje smo morali promovirati u ovoj sezoni. Čestitam svojim dečkima na pobjedi. Htio bih ovu pobjedu posvetiti Emi Kobiljski, kćeri mog prijatelja Dragana Kobiljskog, odbojkaša, čija je kćer ubijena u masakru u školi u Beogradu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 09:34