Fran Peterlin i Hrvoje Zelenika

 Privatni Album
LJETNI KAMP

Bivši reprezentativci organiziraju odbojkaški kamp za djecu u Zagrebu

Piše: Ivan JelkićObjavljeno: 11. srpanj 2024. 08:26

Dvojac hrvatskih odbojkaša s reprezentativnim i internacionalnim iskustvom, Fran Peterlin i Hrvoje Zelenika, pokrenuli su odbojkaški kamp za djecu od 7 do 14 godina, namijenjen budućim odbojkašicama i odbojkašima, odnosno namijenjen kako za početnike tako i za one koji već treniraju odbojku.

Treninzi su osmišljeni tako da se oblikuju prema odbojkaškim sposobnostima pojedinog djeteta - od igre, zabave do vježbi i poligona. Na jutarnjim se treninzima na zanimljiv način prolaze i uvježbavaju svi važni tehnički elementi odbojke, dok se na popodnevnim treninzima naučeno primjenjuje kroz razne igre.

Svaki se dan, između dva treninga, održava zajednički ručak i druženje s drugim polaznicima kampa kroz razne zanimljive aktivnosti i aktivan odmor. Zadnji dan kampa organizira se završni turnir na kojem polaznici mogu osvojiti razne nagrade, ali i naučiti više od sportskim vrijednostima i fairplayu.

- Mi smo strastveni odbojkaši s bogatim domaćim i međunarodnim iskustvom. Od mladosti nas je ponijela “odbojkaška groznica”, a upornost, trud i predanost doveli su nas do igranja u hrvatskoj reprezentaciji, najboljim domaćim i europskim klubovima. Naš cilj je podijeliti svoju strast prema odbojci i dugogodišnje iskustvo s nadolazećim naraštajima. Veseli nas što ćemo djeci imati priliku prenijeti svoje odbojkaško znanje kroz nezaboravan odbojkaški tjedan - istaknuli su Peterlin i Zelenika.

Kamp će se održavati od 26. do 30. kolovoza u sportskim prostorima OŠ Borovje, od 9 do 16 sati. Prijave su u tijeku, a svi detalji za nezaboravan tjedan pun odbojke, zanimljivih igara, zabave i druženja dostupni su na https://upgrade-sport.com/kamp/

Linker
11. srpanj 2024 08:27