SN
OBITELJSKI IZLAZAK

Novi iskorak odbojke počinje u velikom derbiju: ‘Želimo ovo pretvoriti u događaj u kojem će svi uživati‘

‘Pripremili smo brojne dodatne sadržaje za gledatelje. Noviteti su razni‘
Piše: PROMOObjavljeno: 10. studeni 2023. 10:09

Obiteljska druženja uz sport posljednjih su godina sve rjeđa. Hrvatski odbojkaški savez, osluškujući bilo ljubitelja odbojke, ove jeseni i zime radi iskorak te utakmice Superlige pretvara u slogan Živim odbojku. Atraktivni sadržaji za cijelu obitelj najbolja su pozivnica da zajedno s najmlađima ili pak s društvom ove jeseni i zime provedemo na nekoj od utakmica koje će sadržajno biti novitet u usnulom hrvatskom momčadskom sportu.

Prva nova utakmica na rasporedu je već ove subote, 11. studenog u 17 sati u zagrebačkom Domu odbojke Bojan Stranić. Očekuje nas jedna od najuzbudljivijih odbojkaških utakmica ove sezone. OK Ribola Kaštela, trenutno vodeća ekipa na ljestvici suočit će se domaćinima HAOK Mladost, koji trenutno drži treće mjesto. Sedmo kolo Superlige bit u znaku derbija starih rivala te borbe za prvo mjesto.

„Želja nam je utakmice Superlige pretvoriti u događaje u kojima ćemo uživati s najmilijima. Pripremili smo brojne dodatne sadržaje za gledatelje. Noviteti su razni, vjerujem da će u njima uživati kako najmlađi, tako i mi odrasli!“ – izjavio je predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Frane Žanić.

Već na samom ulasku u Dom odbojke primijetit ćemo promijene koje će nas pratiti u brojnim gradovima diljem Hrvatske na utakmicama koje će biti u izravnim TV prijenosima. Odabir glazbe, nagradne igre i gosti iznenađenja samo su neki od noviteta radi kojih ćemo ove sezone s veseljem pratiti odbojkašku Superligu. Tu će biti i noviteta zanimljivih najmlađima, a ovo je izvrsna prilika da se svi zajedno još bolje upoznamo s jednim od najpopularnijih sportova u svijetu.

Sedmo kolo Superlige na terenu će za svoje momčadi predvoditi hrvatski odbojkaški reprezentativci – Ante Kulušić iz Ribole Kaštela koji drže prvo mjesto s 12 bodova te Hrvoje Pervan, Gabrijel Cvanciger i Stanko Stanković iz Mladosti, a koja se s istim brojem bodova nalazi na trećem mjestu.

Ovo je vaša prilika da podržite svoj tim, da uživamo u sportskom duhu i da zajedno stvorimo nezaboravnu atmosferu. Dođite i budite dio ovog novog iskustva u Domu odbojke. Ne zaboravite svoje navijačke rekvizite i budite spremni na sportsku zabavu. Vidimo se na tribinama!

Linker
03. svibanj 2024 15:14