Winifer Maria Fernàndez opet je zadivila fanove

 SCREENSHOT/INSTAGRAM
ATRAKTIVNA ODBOJKAŠICA

FOTO: Sjećate li se nje? Očarala je svijet pa nestala, a sada opet mami uzdahe provokativnim fotografijama

Mnogi se sjećaju viralnog videozapisa Winiferinih ‘highlightsa‘ iz polufinala SP-a 2015. godine
Piše: SNObjavljeno: 22. ožujak 2023. 14:45

Odbojkašica Winifer María Fernández došla je u fokus javnosti nakon što je društvenim mrežama počeo kružiti videozapis snimljen tijekom polufinalne utakmice tijekom Svjetskog U23 prvenstva 2015. godine između Dominikanske Republike i Brazila.

Navedena snimka, koja je ubrzo postala viralna, prikazuje "highlightse" nastupa ove atraktivne dominikanske sportašice, a osobito je bila popularna među muškom populacijom. O njezinoj popularnosti na YouTubeu najbolje govori podatak da je od trenutka objavljivanja pa do danas skupila gotovo 15 milijuna pregleda. Osim ove i sličnih snimki, internet su proteklih godina preplavile i brojne Winiferine fotografije, a mnogi su je proglašavali i najzgodnijom odbojkašicom na svijetu.

U jednom se trenutku Fernández potpuno povukla iz javnosti, ali je u posljednje vrijeme ponovno aktivna na društvenim mrežama, a njezine objave oduševljavaju desetke tisuća vjernih pratitelja. Posebnu pozornost izazvala je jedna od njezinih recentnih fotografija na Instagramu, a koja prikazuje 25-godišnju Dominikanku kako u toplesu odmara na egzotičnoj lokaciji.

Linker
18. travanj 2024 18:50