Kim Glass je napadnuta u Los Angelesu

 SCREENSHOT/TWITTER
IMA VIŠE PRIJELOMA

VIDEO Beskućnik zaskočio i brutalno napao slavnu američku sportašicu: ‘Pogledao me očima punim mržnje...‘

Bivša američka odbojkašica Kim Glass je napadnuta u Los Angelesu nakon izlaska iz restorana
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. srpanj 2022. 15:30

Poznata bivša američka odbojkašica Kim Glass napadnuta je na ulicama Los Angelesa kad se vraćala iz jednog restorana. Dana 37-godišnja Kim je bila u jednom restoranu u centru grada, a kada je izlazila iz objekta napao ju je beskućnik.

Napadač je na nju bacio tupi i metalni predmet i pogodio ju s njim u glavu te joj ozlijedio oko i nos. Amerikanka je posljedice napada pokazala u videu koji je objavila na društvenim mrežama.

"Pogledao me očima punim mržnje. Uopće mi nije bio blizu. Pogodio me iz daljine. Vratila sam se prijatelju reći da nešto nije u redu. Nisam ni shvaćala da sam dobila udarac. Taj predmet je izgledao kao neka cijev. Sve se dogodilo jako brzo. Imam više prijeloma", ispričala je Glass.

Napadač je ubrzo uhićen jer ga je odmah nakon napada grupa prolaznika ulovila i zadržala do dolaska policije. Sada ide na sud na kojem će odgovarati za nanošenje teških ozljeda koje su potencijalno mogle biti i smrtonosne.

Još uvijek nije poznat motiv napada na Amerikanku koja je s reprezentacijom 2008. godine u Pekingu osvojila olimpijsko srebro. Nakon igračke karijere radi kao manekenka i bavi se fitnessom.

Linker
23. travanj 2024 20:38