Andrej Gaćina
 Željko Hajdinjak / CROPIX
STOLNI TENIS

ODGOĐENO JUNIORSKO EUROPSKO PRVENSTVO U ZAGREBU, STOLNOTENISAČI I DALJE TRAŽE RJEŠENJE Odluka o natjecanjima u Hrvatskoj past će do 15. svibnja

Piše: Dean BauerObjavljeno: 12. travanj 2020. 14:14

Hrvatski stolnoteniski savez je produžio prvotnu odluku o obustavi natjecanja, a te će mjere vrijediti do daljnjega.

Konačna odluka o natjecanjima u sezoni 2019./20. bit će donesena najkasnije do 15. svibnja. Budući da je stanje praktički isto kao i kod prvotne odluke o obustavi natjecanja, nadležne osobe u Hrvatskom stolnoteniskom savezu pratit će daljnje odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i sukladno tim odlukama donositi odluke o natjecanjima, priopćeno je iz Hrvatskog stolnoteniskog saveza.

Odgođen juniorski EP u Zagrebu u srpnju

Najbolji mladi stolnotenisači Europe neće se okupiti predstojećeg srpnja u Zagrebu. Naime, Izvršni odbor Europske stolnoteniske unije (ETTU) donio je odluku da se juniorsko Europsko prvenstvo u Zagrebu (10. - 19. srpnja 2020.) odgađa do daljnjega zbog pandemije koronavirusa.

Europska stolnoteniska organizacija će u suradnji s Hrvatskim stolnoteniskim savezom pronaći novi termin kako bi se svi sudionici mogli pravodobno pripremiti i sudjelovati na tom važnom natjecanju za mlađe dobne skupine. Drugim riječima, Zagreb nije izgubio domaćinstvo juniorskog EP-a, jedino što se još ne zna novi termin.

Linker
05. svibanj 2024 15:46