Vontae Davis

 HARRY HOW/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
ODIGRAO DESET SEZONA

Bivša NFL zvijezda pronađena mrtva u svom domu, tijelo je pronašla kućna pomoćnica

Davis je nakon umirovljenja postao izvršni direktor wellness centra na Floridi
Piše: HinaObjavljeno: 02. travanj 2024. 12:02

Bivši NFL igrač Vontae Davis (35) pronađen je mrtav u svom domu u Davieju na jugu Floride, potvrdila je lokalna policija.

Njegovo beživotno tijelo pronašla je kućna pomoćnica.

"U ovoj preliminarnoj fazi istrage ništa ne ukazuje da je počinjeno sumnjivo djelo," stoji u priopćenju policije.

Davis je igrao 10 sezona u NFL-u noseći dres Miami Dolphinsa (2009-2011), Indianapolis Coltsa (2012-2017) i Buffalo Billsa (2017-2018).

Igrao je na poziciji "cornerbacka", a karijeru je iznenađujuće prekinuo 2018. u poluvremenu utakmice koju su njegovi Billsi izgubili od Los Angeles Chargersa (20-31).

image
JASON KOERNER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

U poruci objavljenoj na Instagramu za vrijeme utakmice objasnio je kako "njegovo mjesto više nije na nogometnom terenu".

"Dok sam bio na terenu, nisam se osjećao dobro. Za moju obitelj i mene važnije je da se povučem zdrav. Ovo je bila velika odluka, ali miran sam sa sobom i svojom obitelji," poručio je tada.

Davis je nakon umirovljenja postao izvršni direktor wellness centra na Floridi i rekao je da nimalo ne žali zbog svoje odluke da ode iz nogometa.

"Većina ljudi, kad sam učinio to što sam učinio, mislili su da dam doslovno poludio ili tako nešto. Ali zapravo sam bio dobro. Bilo mi je sasvim dobro. I danas sam potpuno dobro," rekao je za ESPN 2019. godine.

Linker
02. travanj 2024 12:03