Mario Carević, Slaven Rimac, Patrik Mršnik i Tvrtko Puljić
 SCREENSHOT
SUPERSPORTSKE

Carević: Bjeličin ili Mamićev Dinamo? Jasno je tko je puno jači; Rimac: Hrvatska ima strašan potencijal!

Bivša zvijezda Hajduka i nekadašnji sjajani hrvatski košarkaš bili su gosti našeg novog podcasta
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. prosinac 2020. 07:56

Novi SuperSportske podcast u studio Hanza Medije doveo je jednog košarkaškog i jednog nogometnog stručnjaka. Uz prisutstvo našeg novinara i kolumnista Tvrtka Puljića bili smo u društvu Slavena Rimca i Marija Carevića. S nekadašnjim trenerom Cibone i Cedevite prodiskutirali smo o uspjehu hrvatske košarkaške reprezentacije koja se plasirala na Eurobasket 2022. godine, dok smo s aktualnim trenerom drugoligaša Rudeša pretresli sve nogometne aktualnosti.

U prvom je planu bio uspjeh zagrebačkog Dinama koji se dva kola prije kraja grupne faze Europske lige nalazi na koračić do plasmana u novo "europsko proljeće". Zanimljiv kut gledanja na usporedbu dva sastava Modrih koja su, ili već izborila, ili tek trebaju izboriti proljeće u Europi dao je nekadašnji igrač Hajduka...

image
Mario Carević
SCREENSHOT

- Je li bolji Bjeličin ili Mamićev Dinamo? Po onome kako ja gledam nogomet, stvar je jasna. Bjelica je imao puno dominantniju ekipu. Gledam to općenito. Taktička disciplina, ponašanje i karakter. Ovaj današnji Dinamo je jako dobar, ali ako ih moramo uspoređivati, mislim da je Bjeličina ekipa bila puno, puno bolja - rekao je Carević.

Dotaknuli smo se i Hajduka. Kao odgovor na pitanje kada će se u zraku iznad poljudskog stadiona opet uzdignuti šampionska titula, ponuđeno je samo...

- Ja se nadam što prije, ha, ha.

Jasno, Slavenu Rimcu smo uz Puljićeve opservacije prepustili mikrofon kada je riječ o košarkaškim uspjesima.

- Ostvarili smo veliki rezultat, a ono što je najbitnije, ova momčad koju smo gledali protiv Turske i Švedske ima kemiju. Zaustavili smo Larkina, isprofilirali neke igrače poput Bilana i Marčinkovića te pokazali da imamo strašan potencijal - rekao je Rimac.

Podcast #13 s Marijom Carevićem, Slavenom Rimcem i Tvrtkom Puljićem uz voditeljsku palicu Patrika Mršnika pogledajte u nastavku, a možete ga pratiti i na Sportskoj televiziji u srijedu od 23:50 sati, u četvrtak u 18:20 sati te u petak od devet sati ujutro:

Linker
25. travanj 2024 18:26