NIKSA STIPANICEV/CROPIX
Pokleknuli uoči sezone

Covid-19 ‘napao‘ i hrvatski vaterpolo: Pozitivan je trener u redovima Medveščaka

Kako doznajemo od Zorana Curiša, čelnika Medveščaka, zaražen je trener mlađih kadeta
Piše: Dean BauerObjavljeno: 23. lipanj 2020. 12:30

Hrvatski je vaterpolo dugo odolijevao koronavirusu, no nažalost pokleknuo je samo koji dan uoči planiranog početka ili nastavka sezone.

Kako doznajemo od Zorana Curiša, čelnika Medveščaka, trener mlađih kadeta tog kluba Marko Jelavić je pozitivan na koronavirus. Kao trenutačnu posljedicu to je imalo i odlazak u samoizolaciju i svih dječaka, vaterpolista mlađekadetskog uzrasta zagrebačkog kluba.

Ujedno, mlađi kadeti Medveščaka neće ni nastupati na turniru Prvenstva Hrvatske koje je na rasporedu u Šibeniku od 29. lipnja do 2. srpnja.

Ujedno, u samoizolaciji je iz preventivnih razloga i Ivan Rukavina, trener seniora Medveščaka, kao i Marko Kangler, trener mlađih juniora, tako da klub trenutačno ni nema trenera već tu ulogu obavlja Zoran Curiš koji srećom i jest dugogodišnji bivši trener Medvjeda.

Ove informacije bacaju dakako i sjenu sumnje hoće li seniori Medveščaka odigrati danas (u srijedu) prvu utakmicu za 9. mjesto u državnom prvenstvu i to protiv Zadra 1952. u Zadru. Što se Zadrana tiče, ondje je preksinoć kako doznajemo dezinficiran bazen u Višnjiku, kao i svi objekti u okviru tamošnjeg sportskog centra koji se našao u središtu pozornosti minulih dana zbog fijaska na teniskom turniru.

Linker
02. svibanj 2024 11:53