SN, CROPIX
TESTIRAJTE SVOJE ZNANJE

Da vas vidimo: Ovo je 10 pitanja s Pub kviza Sportskih novosti. Biste li pobijedili lovca Vukorepu?

Lovac je ovog puta bio lovina, a iskazao se i najmlađi gospodin među okupljenima
Piše: SNObjavljeno: 24. listopad 2023. 13:08

Nećemo se lagati: čim smo vidjeli sudionike premijernog Pub kviza Sportskih novosti, u oko nam je upalo nekoliko ekipa na koje bismo se okladili. Renomirani znalci i dugogodišnji sportski novinari svakako su u toj skupini, ali treba čestitati i ostatku društva u Red Apple Pubu, samim time što su se odvažili "bosti s rogatima" i preživjeli poprilično zahtjevan niz upitnika.

Mladen Vukorepa u ponedjeljak je ušao u druge cipele. Nije bio lovac, već lovina. Nakon svakog prikazivanja rezultata, njegova ekipa "Petorica u jabuci" s tijesnom je prednošću držala prvo mjesto, a u završnici kviza još više dodala gas i pobijedila. Međutim, ni lovac iz Potjere i društvo nisu imali stopostotni učinak. Za sve one koji su propustili kvizaški debi SN-a, izdvojili smo 10 pitanja. Testirajte se i saznajte biste li pobijedili Vukorepu.

Prije nego krenete, reći ćemo samo da je na prvo pitanje točno odgovorio naš najmlađi sudionik kviza, devetogodišnji dječak iz ekipe "Father & Son". "Tko je tu otac, a tko sin?", prošlo nam je kroz glavu...

Eto, za početak pokušajte nadmašiti našeg mladog gospodina, a onda laganim korakom do Vukorepe. Sretno vam bilo.

Linker
29. ožujak 2024 15:10