Cropix
Veliki administrativni uspjeh

Davor Cipek izabran za glavnog tajnika EKF: ‘Ponosan sam, naplaćen je moj dugogodišnji rad‘

‘Osjećam se prije svega ponosno, ali ne radi samog sebe već radi Hrvatskog karate saveza‘
Piše: Dean BauerObjavljeno: 19. svibanj 2021. 12:30

Nakon što je dan ranije, odnosno u utorak izabran na Izbornoj skupštini Europskog karate saveza (EKF) u Poreču za novog člana Izvršnog odbora, dan kasnije ili u srijedu, Davor Cipek, predsjednik Hrvatskog karate saveza izabran je i za novog glavnog tajnika Europskog karate saveza.

- Osjećam se prije svega ponosno, ali ne radi samog sebe već radi Hrvatskog karate saveza, svih djelatnika i karate obitelji u Hrvatskoj. Prošle smo godine proslavili 50 godina organiziranog karate sporta u Hrvatskoj. To je najbolja čestitka, ali sada još "samo" neka netko od naših natjecateljica i natjecatelja na Europskom prvenstvu osvoji odličje na Europskom prvenstvu ovdje u Poreču, pa će priča biti zaokružena na najbolji mogući način. Mojim izborom za glavnog tajnika EKF-a je zapravo na neki način naplaćen moj dugogodišnji rad u Hrvatskom karate savezu, od 2001. godine, ali i svih naših članova - izjavio je po izboru za glavnog tajnika, Davor Cipek.

Španjolac Antonio Espinos ponovo je pak izabran i u još jednom mandatu za predsjednika EKF, a podsjetimo Espinos je i predsjednik Svjetskog karate saveza.

Linker
19. svibanj 2024 01:59