DRAZEN KOKORIC
DEVETA GODINA

Dođi, probaj i pronađi aktivnosti za sebe na Europskom tjednu sporta

Jedan od najvažnijih događaja cijelog Europskog tjedna sporta #BeActive Night bit će prepun vježbe i plesa
Piše: PROMOObjavljeno: 27. rujan 2023. 11:10

Europski tjedan sporta u devetoj godini održava se kao inicijativa Europske komisije sve do 30. rujna. Ministarstvo turizma kao nacionalni koordinator i ove godine kroz brojne aktivnosti diljem Hrvatske potiče građana da budu aktivni uvijek i svuda. Školski dan obilježit će se u Šibeniku 28. rujna na trgu Poljana gdje će se djeci vrtićke i školske dobi prezentirati sportski klubovi Šibensko kninske županije kako bi djeca od najmanje dobi usvojili važnost bavljenja tjelesnom aktivnošću.

Najmlađi grad u Hrvatskoj, Solin, 30. rujna bit će domaćin Dana mladih gdje će mladi imati priliku vježbati s trenerima Aktivne Hrvatske, ali i sudjelovati na radionicama mentalnog treninga. Park dr. Franje Tuđmana u Velikoj Gorici 1. listopada pretvorit će se u veliko sportsko selo u kojem će građani imati priliku probati i izabrati aktivnost za sebe između više od 30 sportskih organizacija i klubova koji će se tamo predstaviti.

image
DRAZEN KOKORIC

Za kraj Europskog tjedna sporta, također u Velikoj Gorici, koja je ujedno i Europski grad sporta 2023., 1. listopada navečer održat će se #BeActive Night vježbanje pod zvijezdama. Jedan od najvažnijih događaja cijelog Europskog tjedna sporta #BeActive Night bit će prepun vježbe i plesa pod vodstvom naših poznatih trenera.

Linker
04. svibanj 2024 04:56