Martyn Ford i Sajad Gharibi

 Instagram
ZAJEDNO IMAJU PREKO 300 KG

FOTO: Dogovoren možda i najbizarniji meč u povijesti boksa! ‘Najstrašniji čovjek na svijetu‘ ulazi u ring

‘Dat ću sve od sebe da ovo pretvorim u događaj koji nikada nećete zaboraviti‘
Piše: SNObjavljeno: 08. studeni 2021. 20:28

'Najstrašniji čovjek na svijetu' sudjelovat će u "najvećoj borbi ikada", objavili su britanski mediji. Ako ste pomislili da se radi o nekom novom meču prvaka poput Tysona Furyja, Francisa Ngannoua ili nekog trećeg, gadno ste se prevarili. Naime, 2. travnja u londonskoj O2 areni obračunat će se Martyn Ford, vlasnik nadimka s uvoda ovog članka i čovjek imena Sajad Gharibi, poznatiji kao 'Iranski Hulk.

Prema otočkim medijima, ovo će biti, barem gledamo li kilažu i veličinu ova dva gospodina, najteži meč u povijesti boksa. Ford (39) i Gharibi (29) već su se trebali obračunati po MMA pravilima. Njihov susret navodno je prije tri godine planirao organizirati KSW, inače poznata poljska borilačka promocija. No, ti planovi nisu se nikad realizirali, ali od ideje se izgleda nikad nije ni odustalo pa će novi pokušaj pripasti Boxstar Celebrity Boxingu koji će ih upariti u meču po boksačkim pravilima.

"Apsolutno bih vam volio priuštiti događaj koji nikad nećete zaboraviti. Ovo je osobno. Izrekle su se neke stvari koje se više ne mogu povući i to od strane brojnih ljudi iz njegovog kruga. To ću vam detaljnije otkriti na press konferenciji i tada ćete shvatiti zašto je ovo za mene osobno" poručio je Ford preko Instagrama pa dodao:

"Možda vam ne mogu obećati tehnički gledano najbolju borbu, ali mogu obećati da ću dati sve od sebe i pretvoriti ovo u događaj koji nikad nećete zaboraviti", poručuje Britanac koji se, spomenimo, bavi i glumom, a neki ga pamte i po ulozi u Fast and Furious 9 filmu.

"Svi koje žele doći do lake zarade - obećavam da ću razbiti ovu budalu, i to u 1. rundi", za kraj će Ford.

Prema nekim procjenama, Ford i Gharibi bi kombinirano trebali imati preko 300 kilograma.

Linker
16. travanj 2024 14:11