Tyson Fury i Tommy Fury

 CLICK NEWS AND MEDIA/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
NOVI DETALJI

Furyja su operirali šest sati, bio je teško ozlijeđen još uoči samog meča: ‘Borio sam se s dvije osobe‘

‘Bol je bila nepodnošljiva, preostalo mi je samo da od tog meča napravim rat‘
Piše: SNObjavljeno: 10. studeni 2021. 20:15

Otac svjetskog boksačkog prvaka Tysona Furyja otkrio je dosad nepoznate detalje o stvarima koje su se odvijale uoči, ali i nakon posljednjeg čina velike trilogije u kojoj su sudjelovali njegov sin i Amerikanac Deontay Wilder.

'Kralj Cigana' nokautirao je prošlog mjeseca nekadašnjeg teškaškog prvaka i u T-Mobile Areni obranio prestižni WBC-ov pojas, no do te velike pobjede stigao je uz podosta problema.

Osim što se dvaput našao u nokdaunu, Fury je paralelno vodio "dvije bitke" - jednu s Wilderom, a drugu s vlastitim tijelom.

image

Tyson Fury vs. Deontay Wilder

ROBYN BECK Afp

"U borbu je ušao s teškom ozljedom. Bio je hendikepiran od početka. To nije bio boksački meč, zar ne? Naknadno mi je rekao da uopće nije mogao boksati, da nije mogao koristiti prednji direkt. 'Bol koja bi se javljala prilikom pokušaja s prednjim direktom bila je nepodnošljiva. Stoga sam se borio s dvije osobe - jedna je bila bol u vlastitom tijelu, a druga je bio on. Preostalo mi je samo da od tog meča napravim rat, rat u kojem sam ja želio pobjedu više od njega', to mi je rekao", otkriva John Fury.

Stariji Fury u istom razgovoru za BT Sport otkriva i kako je Tyson nakon borbe primio injekcije kortizona u oba lakta, a prošao je i kroz šestosatnu operaciju.

Linker
25. travanj 2024 04:58