Stephen Shanks

 FACEBOOK
UŽASNE VIJESTI

Horor u Londonu, istrčao poznati maraton, a onda preminuo na putu kući: ‘Potpuno sam u šoku i uništena‘

‘Uzrok smrti utvrdit će se naknadno liječničkim vještačenjem. Obitelj je tražila privatnost‘
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 26. travanj 2023. 17:21

Stephen Shanks (45) sudjelovao je u nedjelju u utrci oko Londona te u cilj stigao nakon dva sata i 53 minute. Međutim, samo nekoliko dana nakon završetka događaja, organizatori Londonskog maratona objavili tragičnu vijest u kojoj su potvrdili Shanksovu smrt.

- Svi u organizaciji bili su duboko ožalošćeni kada su čuli za iznenadnu smrt Stevea Shanksa dok je putovao kući u nedjelju 23. travnja nakon sudjelovanja na Londonskom maratonu – stoji u objavi.

- Steve, koji je imao 45 godina i živio je u Binghamu (Nottingham) bio je vrlo iskusan trkač koji je završio mnoge maratone kao i onaj u nedjelju. Svi uključeni u organizaciju žele izraziti iskrenu sućut Steveovoj supruzi Jess, njegovoj obitelji i prijateljima.

- Uzrok smrti utvrdit će se naknadno liječničkim vještačenjem. Obitelj je tražila privatnost i nikakvi daljnji detalji neće biti objavljeni u skladu s njihovim željama – zaključuje se u priopćenju.

Shanksova supruga, Jess, izrazila je svoju tugu na Facebooku.

- Njegova smrt bila je iznenadna. Vraćao se kući nakon što je dan proveo sudjelujući na Londonskom maratonu. Kao što možete zamisliti, potpuno sam u šoku i uništena. Obavijestit ću vas o organizaciji pogreba kada se sve završi.

Na GoFundMe stranici postavljenoj u spomen na Shanksa, opisan je kao ‘motivirani trkač‘ koji ‘nikada nije bio sretniji nego kad je trčao‘.

Linker
25. travanj 2024 13:22