ALEN MEDJIC/CROPIX
PRVA REAKCIJA

Hrgović: ‘Mislio sam da će biti lakše! Što slijedi? Zna se tko je najizgledniji protivnik‘

‘Mislim da su s njim pregovori već počeli, ali dosta puta smo spominjali imena pa se sve raspalo‘
Piše: SNObjavljeno: 10. rujan 2021. 23:49

Filip Hrgović (13-0) vratio se u ring po prvi puta nakon studenog prošle godine i u svom prvom nastupu u 2021. upisao 13. profesionalnu pobjedu.

Dakle, 'El Animal' je još uvijek stopostotan. Iza njega je sada već 13 uspješno svladanih prepreka, a ova posljednja zvala se - Marko Radonjić (22-1).

Crnogorski teškaš stigao je Klagenfurt kao neporažen borac s 22 pobjede nokautom iz isto toliko mečeva, ali Filip je u petak ipak pokazao kako je nekoliko boksačkih razina iznad svog suparnika. Crnogorac je više puta završio na podu, a njegov meč protiv najboljeg hrvatskog teškaša okončan je prekidom na ulasku u četvrtu rundu. (Izvještaj pročitajte OVDJE)

"Čak me iznenadio, dečko stvarno ima tešku ruku. Mislio sam da će biti puno lakše. Bio je hrabar, padao je 5-6 puta, dizao se... Stvarno je srčan. Mislim da je najvrijedniji Crnogorac. On bi sigurno nastavio, vjerojatno mu je trener prekinuo meč. Svaka mu čast što je prihvatio borbu i što se borio ovako lavovski. Idem dalje prema svom cilju. Hvala svim ovim navijačima što su došli. Idemo dalje", rekao je Hrgović u prijenosu RTL televizije.

Koji su to planovi?

"Nastavljamo svojim putem. Prema borbi za poziciju izazivača po IBF verziji, to će se nadam se dogoditi do kraja godine. Ali dosta je planova propalo, pa ću vjerovati tek kad uđem u ring."

Neko konkretno ime?

"Ima tu puno imena na IBF ljestvici. Najizgledniji je protivnik Martin Bakole, mislim da su s njim pregovori već počeli. Ali ne bih htio o imenima, puno puta smo izašli s nekim imenima pa bi se sve raspalo. Nećemo zezati navijače. Kad bude službeno, objavit ćemo", zaključio je Filip.

Linker
20. travanj 2024 09:16