LUKA GERLANC/CROPIX Cropix
NISU PAZILI

Hrvatica otkrila veliku pogrešku usred Beograda! Srbi u totalnom šoku: ‘Ovo je skandal bez presedana‘

Uz priloženu fotografiju Fabris je stavila i komentar ‘koja je ovo država‘?
Piše: SNObjavljeno: 30. kolovoz 2021. 13:11

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija nije se uspjela plasirati u četvrtfinale Europskog prvenstva, nakon gotovo dva i pol sata borbe u osmini finala u Beogradu bolja je bila Francuska sa 3-2 (16-25, 25-21, 22-25, 25-22, 15-12).

Osim same utakmice valja izdvojiti i zanimljivi detalj kojeg je prva uočila kapetanica naše reprezetnacije Samanta Fabris koja je po dolasku u hotel u Beogradu primjetila jednu pogrešku.

Naime, tamo je prikazana hrvatska zastava s prvim bijelim poljem i bez krune na grbu. Ovaj je detalj Samanta podijelila na svojem Instagram storyju, a vijest se vrlo brzo proširila. Uz priloženu fotografiju Fabris je stavila i komentar 'koja je ovo država'?.

image
Samanta Fabris
LUKA GERLANC/CROPIX

U Srbiji su bili šokirani činjenicom da se dogodila ovakva pogreška i to još usred Beograda, pa je tako naslovu u Kuriru bio 'Skandal bez presedana! Ustaška zastava usred Beograda na Europskom prvenstvu u odbojci!'.

Iz Odbojkaškog saveza Srbije su za Kurir potvrdili kako su svjesni pogreške i da se zastava pojavila u video sali hotela, ali su također istaknuli da odgovornost u cijelosti nije njihova. Također su napomenuli da je propust ispravljen, a zastava je ubrzo zamijenjena.

Linker
19. travanj 2024 16:55