Gabrijel Veočić
 INSTAGRAM
SJAJNE VIJESTI IZ BEOGRADA

Hrvatska ima predstavnika u osmini finala SP-a: ‘Kobra iz Broda‘ uvjerljiva protiv BH-predstavnika

Među 16 najboljih svoje kategorije Gabrijel Veočić sučelit će se Bugarinu Rami Rawanu.
Piše: Dean BauerObjavljeno: 30. listopad 2021. 14:52

Imamo prvog boksača u osmini završnice seniorskog Svjetskog prvenstva u Beogradu. 'Kobra iz Broda', Gabrijel Veočić je u kategoriji do 75 kg nadmoćno svladao Lea Cvitanovića iz Bosne i Hercegovine, jednoglasnom sudačkom odlukom 5-0.

Brođanin je sve tri runde istinski dominirao u dvoboju tehnički vrlo sličnih boraca, pa i jednako agresivnih. Nakon 5-0 u prvoj rundi, Veočićev su boks na jednak način vidjeli suci i nakon druge runde. Nekoliko dobrih desnih aperkata našeg boksača primorala je suparnika i na malo veći oprez. Kada je nakon dvije runde, boksač iz susjedne BiH uvidio da gubi, pače vrlo uvjerljivo, jedino što mu je preostalo bilo je nasrnuti svom snagom, još malo pojačati ritam. No, Veočić je za sve imao odgovor, odlično se obranio, uputio nekoliko dobih udaraca, a nije ga omela ni puknuta arkada 38 sekundi prije kraja dvoboja zbog čega mu je nakratko ukazivana pomoć.

U osmini finala Gabrijel Veočić će se sučeliti Škotu Samu Hickeyu koji je u borbi prije Gabrijelove pobijedio Bugarina Rami Rawanija.

Linker
15. travanj 2024 23:09