RANKO SUVAR/CROPIX Cropix
KVALIFIKACIJE ZA LP

Izbacili su crnogorskog prvaka, sad je pred Zagrepčanima izazov protiv Čeha: ‘Puni smo samopouzdanja‘

‘Bila je to ponuda koja se ne odbija, ispunjenje sna. Nisam mogao vjerovati kad su me kontaktirali‘
Piše: HinaObjavljeno: 19. listopad 2021. 18:36

Nakon što su preskočili Budvu, odbojkaše Mladosti u srijedu u Domu odbojke Bojan Stranić očekuje prvi susret drugog kruga kvalifikacija za Ligu prvaka protiv češke ekipe ČEZ Karlovarsko.

Nakon pobjede u prvom krugu protiv crnogorskog prvaka Budve, mladostašima je slijedeća prepreka češki prvak, koji je u prvom krugu zlatnim setom izbacio rumunjsku momčad Arcada Galati u kojoj igraju hrvatski reprezentativci Ivan Raič i Filip Šestan.

"Po onome što smo vidjeli na snimkama radi se o jako dobroj momčadi, ali mi se ne opterećujemo previše time, već je želja da mi odigramo dobro. Jer, ako ćemo pokazati ono što znamo i možemo, vjerujem da imamo prilike proći i ovu prepreku," kazao je libero Kristijan Smiljanić (27).

"U kompletnom smo sastavu, odigrali smo do sada već nekoliko jakih susreta, dva protiv Budve, pa domaći derbi s Ribola Kaštelima, i u svim tim utakmicama smo pokazali snagu. Dakle, puni samopouzdanja dočekujemo i češku momčad, sa željom da se plasiramo i u treći, završni krug kvalifikacija za Ligu prvaka," dodao je Smiljanić, koji je iz Rijeke prešao u Zagreb.

"Bila je to ponuda koja se ne odbija, ispunjenje sna. Kada su me ljetos kontaktirali nisam mogao vjerovati. Ovime su se ispunile moje ambicije, da igram u jakom klubu, jaka europska natjecanja, a mislim da ću na taj način biti i više u fokusu izborniku reprezentacije jer je moja želja obući i dres reprezentacije Hrvatske," poručio je.

Uzvrat je na programu slijedeće srijede, 27. listopada u Češkoj.

Linker
22. listopad 2021 02:42