Antonio Brown se našao u središtu novog skandala

 Melody Timothee/Shutterstock Editorial/Profimedia
ZAVRŠIO NA SUDU

Kontroverzni igrač opet šokirao! Iako je zaradio milijune, uhvaćen je kako preprodaje lažne satove

Antonio Brown je satove kupovao za 200 dolara, a prodavao za 160.000 dolara
Piše: JL.Objavljeno: 09. listopad 2022. 20:44

Kako prenosi američki TMZ, kontroverzni NFL igrač koji je trenutno bez kluba, Antonio Brown optužen je da je navodno prodao lažni sat Richarda Millea 160.000 američkih dolara.

Tužitelj, identificiran kao stanovnik Floride Ryan Kane, podnio je žalbu okrugu Broward ranije ovog tjedna, više od dva mjeseca nakon što je transakcija propala. Kane tvrdi da je optuženik predstavio sat - model RM 011 - kao autentičan, i tvrdio da vrijedi više od 400.000 dolara. Nekoliko tjedana nakon kupnje sata, Kane ga je navodno odnio procjenitelju radi osiguranja. U to je vrijeme, prema njegovim riječima, bio obaviješten da sat vrijedi samo oko 200 dolara.

Tužiteljstvo je nastavilo dodatno istraživati te su navodno saznali da je Brown kupio kopiju i još nekoliko sličnih, za manje od 500 dolara po komadu u Dubaiju. Nejasno je kako je optuženik došao do te informacije, ali vrijedi istaknuti da je Brown nedavno optužen za krađu nakita vrijednog 122.000 dolara u Dubaiju.

Kontroverzni Brown ranije se ove godine našao u središtu zbivanja nakon što je potpuno gol ušao u bazen jednog luksuznog hotela u Dubaiju i svojim prostačkim ponašanjem zgrozio goste u hotelu. Zadirkivao je nepoznatu ženu, gurao joj svoju golu stražnjicu u lice, a zatim izvadio spolni organ i "mahao" u njenom pravcu.

Linker
28. travanj 2024 03:05