Brett Favre se našao u središtu velikog skandala

 Jeff Wheeler/Zuma Press/Profimedia
ŠOKIRAO SVOJIM POTEZOM

Legenda u središtu skandala: Iako je zaradio preko 100 milijuna dolara, pokušao je pokrasti siromašne!?

Slavni igrač američkog nogometa je pokušao novac za siromašne preusmjeriti u izgradnju dvorane
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. rujan 2022. 13:21

Igrač američkog nogometa Brett Favre se našao u središtu velikog skandala. Prema informacijama koje dolaze iz SAD-a Favre je bio uključen u sumnjiv posao kojim bi oštetio one kojima je novac najpotrebniji.

Favre je navodno htio uzeti pet milijuna dolara iz fonda namijenjenog siromašnim obiteljima i napraviti s tim novcem novu dvoranu za odbojkašku ekipu Sveučilišta Southern Mississippi u kojoj igra i njegova kćer. Bivša zvijezda je, pišu Amerikanci, bila jako uporna u namjeri da novac uzme onima kojima je najpotrebniji.

U javnost su izašle brojne poruke u kojima se jasno vidi kako Favre traži da se novac preusmjeri u izgradnju sveučilišne dvorane, kao i garanciju da se poruke nikada neće pojaviti u javnosti kako nitko ne bi saznao za njegovu prevaru. Javnost na društvenim mrežama poziva medije, a posebno ESPN da, da istraže cijelu priču i ističu kako bi sve bilo drugačije da je riječ o nekom tamnoputom sportašu.

Favre je u bogatoj NFL karijeri koja je trajala od 1991. do 2010. godine igrao uglavnom za Green Bay Packerse s kojima je 1996. došao i do naslova prvaka. Tri puta je izabran za MVP-ja lige, a 11 puta je bio Pro Bowl igrač. Osim za packerse, igrao je i za Atlanta Falconse, New York Jetse i Minnesota Vikingse, a procjenjuje se da je trenutno težak oko 100 milijuna dolara što mu očito nije dovoljno da uloži u izgradnju dvorane.

Linker
02. svibanj 2024 19:55