GLOBAL MEDIA GROUP/DDP USA/PROFIMEDIA Global Media Group/ddp Usa/profimedia
SLUČAJ SVE NEOBIČNIJI

Legendarni prvak u komi! Kći otkrila što se dogodilo, ali supruga tvrdi suprotno: ‘Dobro je, evo ga doma‘

Anatolij Karpov je ozlijeđen i navodno se nalazi u komi u bolnici, no informacije obitelji su oprečne
Piše: Spotske novostiObjavljeno: 31. listopad 2022. 22:33

Anatolij Karpov se nalazi u bolnici u Moskvi gdje je na odjelu intenzivne njege. Ta se vijest o teškom stanju šahovskog velemajstora najprije proširila Telegram kanalima, a onda i ruskim i svjetskim medijima, no bilo je puno kontradiktornih informacija oko cijelog slučaja.

Dok su jedni tvrdili kako su slavnog šahista neki prebili pred ulazom u Državnu Dumu, drugi da se uopće ne radi o njemu, a treći da je istina da je u bolnici, no da mu nije tako teško nego ga samo promatraju nakon pada, sada se o svemu oglasila njegova kćerka Sofija.

"Tata je povrijeđen nakon pada. Nalazi se u induciranoj komi", potvrdila je njegova kćer Sofija, a prenosi Telegram kanal Maš.

Karpov, koji je i zamjenik predsjednika Dume, je pao i pri tome teško ozlijedio glavu i nogu. Sofija je otklonila svaku glasinu da se radi o napadu i tvrdi da je riječ o nesretnom slučaju. Karpov je trenutno u odjelu za neuroreanimaciju Instituta Sklifosovski u Moskvi i nalazi se u induciranoj komi.

Iako je kćer Sofija potvrdila teško stanje oca, njena majka, Anatolijeva supruga Natalija Buljanova, je totalno neočekivano demantirala informaciju da je Karpov zadržan u bolnici.

"Nije bilo napada niti ništa slično. On je dobro, kod kuće je", poručila je Buljanova i tako dodatno zakomplicirala ovaj slučaj koji je izgleda iz nekog razloga obavijen velom tajne.

Linker
21. studeni 2023 06:55