DAMIR KRAJAC/CROPIX
NIŠTA OD SLJEMENA

Mlada hrvatska nada dobila koronu, ali potres ju je jako pogodio: ‘Uopće ne spavam po noći...‘

Zbog svega što joj se događalo u karijeri, naučila je biti strpljiva...
Piše: Vedran BožičevićObjavljeno: 02. siječanj 2021. 11:23

Htjeli smo uoči nedjeljne ženske utrke na Sljemenu čuti nekoliko riječi i od Andree Komšić, naše 24-godišnje skijašice koja se nakon povratka sa studija u Americi pokušava probiti u Svjetskom kupu. No, umjesto najave utrke, dočekala nas je loša vijest.

- Na žalost, ne mogu vam puno reći jer neću ni nastupiti u nedjelju budući da sam prije dva dana otkrila da sam pozitivna na koronavirus. Ne mogu protiv toga, na žalost - rekla je Andrea.

Više od korone posljednjih je dana, kao i velik dio stanovnika Hrvatske, muči trauma od razornog potresa koji je pogodio Petrinju i okolicu.

- Bila sam, na žalost, u Hrvatskoj kad se dogodio potres i imam takve posljedice na mozgu da uopće ne spavam po noći, osjetim i svaki mali potres - priznala je Andrea.

Djevojka koja je u karijeri imala puno pehova, od teške ozljede koljena prije nekoliko godina, do ovosezonskog puknuća metatarzalne kosti koje ju je na nekoliko tjedana udaljilo od treninga, radovala se sljemenskoj utrci. Bio bi joj to treći nastup u Zagrebu, nakon što u prva dva, 2013. i 2019. godine, nije uspjela dohvatiti drugu vožnju.

Zbog svega što joj se događalo u karijeri, naučila je biti strpljiva, pa vjerujemo da će i na Sljemenu dočekati svoj trenutak slave. Na žalost, ne ove godine...

Linker
01. svibanj 2024 11:24