Antonio Plazibat
 Dean Mouhtaropoulos/Getty Images
SILNO BIJESAN

Naš proslavljeni borac ogorčen napadom u Kaštelima: ‘Glupi debili, bit će vam lipo kad vam ja dođem!‘

Poslao je i poderšku napadnutom mladiću: ‘Drži se, vidiš da je cila Hrvatska uz tebe!‘
Piše: SNObjavljeno: 30. kolovoz 2020. 18:45

Snimka brutalnog premlaćivanja nemoćnog mladića iz Kaštela, koja kruži društvenim mrežama, potresla je Hrvatsku, pokrenula policijsku istragu i izazvala brojne reakcije.

Četvorica huligana su napali fizički daleko slabiju žrtvu, mladića udarali nogama i rukama, pa tražili novac. Postoje dva videa kukavičkog napada na kojima se vidi kako dvojica tuku mladića, dvojica stoje po strani, a jedan snima iživljavanje. U iživljavanju su prednjačili mladić u narančastim hlačama i dugokosi momak koji su izudarali žrtvu.

Na odvratno maltretiranje reagirao je i proslavljeni hrvatski kickboksač Antonio Plazibat, inače bivši K-1 prvak i jedan od najboljih boraca najjače svjetske kickboxing organizacije Glory.

Snimka napada:

- Koji ste mangupi, a? Vas četvorica tuče jednoga, je li? Bit će vam lipo kad vam ja dođem malo pokazati kako se baca high-kick, kroše, di se drže ruke, kako se vrte kružni... Glupani mali. Ovo toliko boli kad gledaš da sam sad u Splitu ja bi vas tražija, a ne policija, retaji je**ni, da bili retaji. I čuja sam da neko od vas neki sport borilački trenira, kickboks il' nešto. Kako te nije sramota? Umisto da zaštitiš i staneš u obranu ti tučeš okolo. Jel te sramota? Doć' ću ti ja pokazat' malo na sparing kako se tuče i radi, šta triba napravit, nije skrivao bijes Plazibat u videu koji je objavio na svom Insta Storyju.

- Evo veliki mangup. Čist račun duga devetka, zamisli face velike. Imat ćeš besplatne lekcije kickboxa od mene i ti i kosati i dva debila šta snimaju i stoje sa strane. Pa ću vidit' di stoje ruke kad se priča s vama, dodao je iznervirani Plazibat i, oečkivano, dobio veliku podršku od brojnih fanova.

Na kraju se obratio i napadnutom mladiću: - Ako 'ko zna maloga sa snimke ili ako ovo vidi slobodno se javi ako ikad išta bude trebalo. Drži se i vidiš da je cila Hrvatska uz tebe.

image
Poruka podrške mladiću
SCREENSHOT: INSTAGRAM

Linker
23. travanj 2024 02:55