SILAS STEIN Dpa Picture-alliance Via Afp
VELIKA TRAGEDIJA

Neopisiva tuga! Preminuo je čovjek kojeg su obožavali svi na Touru: ‘Ne mogu vjerovati da ga više nema‘

‘Shrvan sam! Niste mogli upoznati boljeg čovjeka od njega, velika osoba i sjajan prijatelj‘
Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 24. kolovoz 2021. 10:02

Tragične vijesti pogodile su svijet pikado sporta nakon što je potrvđeno kako je u 33 godini života preminuo Australac Kyle Anderson. Ovu je informaciju potvrdila i vodeća svjetska pikado organizacija (PDC) u svojoj objavi na Twitteru.

- Teško je probuditi se ovog jutra i čuti da nas je napustio Kyle Anderson. Iskrena sućut njegovog obitelji i prijateljima, svima ćeš nedostajati - sjatalo je u objavi.

Na ovu tragičnu vijest reagirao je i legendarni sudac Russ Bray.

- Shrvan sam! Niste mogli upoznati boljeg čovjeka od njega, velika osoba i sjajan prijatelj, moje misli su uz njegovu obitelj.

Da stvari ne izgledaju dobro moglo se naslutiti početkom godine kada je Anderson odlučio propustiti PDC evente i vratiti se u rodnu Australiju. U jednom je razgovoru otkrio kako čeka i djete sa svojom suprugom, a osim toga i zdravlje je bilo jedan od razloga za takvu odluku.

- Kada vas počinje izdavati zdravlje, sve što želite je biti uz svoju obitelj, tako se osjećate ugodinije i sigurnije u ono što bi se moglo dogoditi. Veliki problem je i dijabetes s kojim se borim. Strah me je da će se nešto dogoditi dok sam na putu i da se neću moći vratiti kući. Ako se nešto mora dogoditi neka se dogodi kada sam uz svoju obitelj - govorio je Anderson.

Jedan engleski list otkrio je kako se Anderson u međuvremenu zarazio i koronom, upravo po povratku s Otoka.

- Vratio sam se kući i rekao ženi da imam problema s kašljem. Otišao sam se testirati, a dan kasnije sam dobio vijest kako sam pozitivan.

Engleski mediji također navode kako se Anderson dugo mučio s COVID-om 19, a nedavno je objavio sliku iz bolničkog kreveta kako stvari idu nabolje. Nažalost, bio je u krivu, samo dva tjedna kasnije izgubio je borbu bolesti.

Linker
18. svibanj 2024 23:27