Božićni pub kviz SN

 SN
PRIJAVI SVOJU EKIPU!

Otvorene su prijave za božićni Pub kviz Sportskih novosti! Čeka vas specijalno izdanje uz puno iznenađenja

Treći po redu Pub kviz SN održat će se u IQ baru 18. prosinca. Prijave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Piše: SNObjavljeno: 26. studeni 2023. 22:26

U tjednu u kojem će božićno pospremanje biti u punom zamahu, Sportske novosti nude vam predah od mahnitog blagdanskog šopinga. I to u obliku posebnog, blagdanskog izdanja Pub kviza Sportskih novosti!

U potrazi za optimalnom fizičkom spremom, prije "utakmice godine", Djed Božićnjak svoje će zagrijavanje odraditi u sportskom ruhu i duhu. Sobove će parkirati 18. prosinca kod IQ bara na zagrebačkom Vrbiku, u 19 sati, gdje će darovati najbolje sportske znalce, ali i najsretnije natjecatelje.

Na drugom izdanju okupilo se 36 ekipa i nešto manje od 200 igrača, a uz brojne pohvale natjecatelja, kao i uvijek dobrodošle pozitivne kritike, najveća nagrada organizatorima bio je ponovni odaziv brojnih igrača s prvog kviza. Oni su nam svojim ponovnim ulaskom "u ring" odali simbolično priznanje za kvalitetu. U lovu na još jednu stepenicu više, za treći kviz pripremamo nove runde, kako bismo osigurali što veću koncentraciju zabave.

image

Atmosfera s drugog Pub kviza Sportskih novosti

Nera Šimić/Cropix

S obzirom na to da će se kviz održati u božićnom tjednu, pokloni će biti osigurani za dosad najviše ekipa, uz nove igre, dodatne sadržaje, ali i poneku "facu" iz svijeta sporta... S obzirom na to kako ekipa Mladena Vukorepe, lovca s HRT-ove Potjere, na našem kvizu ima učinak poput Urugvaja u finalima Svjetskih prvenstava (dvije pobjede u dva dvoboja), još je jednom otvoren lov na nepobjedivu družinu.

Kao i prošli put - što su naši igrači posebno pozdravili - niti na ovom kvizu neće biti kotizacija, čime je kviz Sportskih novosti jedan od rijetkih, ako ne i jedini besplatni pub kviz u gradu sa sjajnim nagradama.

Ekipe ponovno mogu brojiti do 5 članova, a prijave, u kojima je potrebno navesti naziv ekipe i imena svih članova, šaljite nam na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Linker
10. svibanj 2024 00:31