Pub kviz Sportskih novosti

 SN
TESTIRAJTE SVOJE ZNANJE

Ovo je 10 pitanja s drugog Pub kviza Sportskih novosti. Pogledajte gdje biste završili na tablici

Titulu je u IQ baru obranila ekipa "Petorica u Sportskima", koji su imali zavidnih 74,5 od 90 bodova
Piše: Vladimir ZrinjskiObjavljeno: 22. studeni 2023. 21:10

Točno 36 ekipa, odnosno nešto manje od 200 igrača, ukrstilo je koplja na drugom izdanju Pub kviza Sportskih novosti koje je u ponedjeljak održano u IQ baru. Natjecali su se u sedam različitih rundi (Zagrijavanje, Tko je pobjednik?, Doma ili u gostima, Štoperica, Dio koji nedostaje, Tematska runda, Asocijacije) te odgovorili na ukupno 70 pitanja.

Titulu je obranila ekipa "Petorica u Sportskima" u sastavu Domagoj Kušec, Mladen Vukorepa, Patrik Džeba, Žarko Gambiroža i Filip Križanić, a za nagradu su u utorak otišli na Maksimir i svjedočili plasmanu Hrvatske na Euro.

Njihov je učinak bio 74,5 od mogućih 90 bodova, što je uistinu zavidno sportsko znanje, a činjenica da su se prve četiri ekipe stisnule u tri boda dovoljno ilustrira koliko je uzbudljivo bilo na našem drugom kvizu.

Za vas koji niste bili u IQ baru, ovdje smo izdvojili deset pitanja. Prilika je to da testirate svoje znanje i provjerite gdje biste se otprilike plasirali među 36 ekipa (rezultate iz IQ bara donosimo ispod). Napominjemo da je ekipa na 18. mjestu, Kvizna situacija, u čijem je sastavu bio olimpijski i svjetski prvak Martin Sinković, imala učinak nešto veći od 50 posto.

Sretno!

image

Redoslijed od 1. do 18. mjesta

image

Redoslijed od 19. do 36. mjesta

Linker
06. svibanj 2024 08:16