Snimio: Mate Piskor / CROPIX
PRVI ISPIT 22. RUJNA

POGLEDAJTE GDJE ĆE MEDVEŠČAK IGRATI PRVE TRI UTAKMICE NOVE SEZONE EBEL LIGE Ugledni suparnici stižu u Ledenu dvoranu Zibel

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. rujan 2018. 13:42

Igrači Medveščaka zagrebački će zbog rekonstrukcije Ledene dvorane Doma sportova, tri utakmice EBEL lige tijekom rujna igrati u Ledenoj dvorani Zibel u Sisku. Medvjedi će u Sisku, u kojem je hokej na ledu jedna od najdužih sportskih tradicija, ugostiti već atraktivne protivnike iz Austrije: „EC Dornbirn Bulldogs“, „Vienna Capitals“ i „Graz 99ers“.

Prva utakmica na rasporedu je 22. rujna u 17:30 sati protiv „EC Dornbirn Bulldogs“, susret Medveščaka s „Vienna Capitals“ igra se nedjelju 23. rujna u 17:30 sati, a susret s „Graz 99ers“ u nedjelju 30. rujna u 17:30 sati.

Zagreb, 190318.
Dom sportova , Ledena dvorana.
Utakmica 59. kola EBEL lige,
KHL Medvescak - EHC  Liwest Black Wings Linz.
Na fotografiji: Philip Lukas, Tero Koskiranta, Tomas Netik, Mikko Lehtonen.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
Medveščak

S prodajom ulaznica kreće se u srijedu, 12. rujna u 12 sati preko Ticketshopa i njihovih prodajnih mjesta. Građani Siska moći će ulaznice kupiti na prodajnim mjestima Promotor plus (Ulica Ante Starčevića 13) i Tisak media (Ulica Stjepana Radića 7). Ukoliko ostane ulaznica na dan susreta, iste će se moći kupiti i na blagajni dvorane Zibel sat vremena prije početka utakmica po cijenama od 50 kuna (pojedinačna), 35 kuna za mlađe od 18 godina te 100 kuna obiteljska (četiri ulaznice po principu dvoje odraslih i dijete ili jedna odrasla osoba i dvoje djece; dodatna ulaznica za dijete je 20 kuna).

Paket pojedinačnih ulaznica za sve tri utakmice moći će se kupiti po cijeni od 130 kuna, mlađi od 18 godina za 80 kuna, a obiteljska (četiri ulaznice po principu dvoje odraslih i jedno dijete ili jedna odrasla osoba i dvoje djece; dodatna ulaznica za dijete je 40 kuna) po cijeni od 260 kuna. Uz kupljenu ulaznicu, navijači će u dvorani dobiti besplatno piće ovisno o dobnoj skupini.

Medveščak je svojim sezonskim pretplatnicima osigurao tribinu u Ledenoj dvorani Zibel, kao i besplatni prijevoz do i od Siska te do i do same dvorane. Nakon utakmica u Sisku, ukoliko vremenski uvjeti to dopuste, Medvjedi u Zagreb vraćaju hokej pod zvijezdama. Javnost i navijači bit će pravovremeno obaviješteni o utakmicama na Šalati.

Linker
10. svibanj 2024 03:33