Tampa Bay Raysi - razočarao je svoju momčad
 SCREENSHOT/YOUTUBE
ŠOKANTAN POHOD

Potpisao je ugovor života, a onda je sportaš poludio! Uzeo je palicu i ubio oca, ujaka i električara

Krvavi pohod 27-godišnjaka sve je iznenadio, a sumnja se da je okidač bilo konzumiranje ‘gljiva‘
Piše: SNObjavljeno: 20. studeni 2020. 15:37

Od perspektivnog sportaša do ubojice! Amerikance je šokirao slučaj Brandona Martina koji je u mahnitom pohodu u obiteljskoj kući u Riversideu u Kaliforniji ubio oca, ujaka i električara, a pet godina kasnije saznao je da neće biti pogubljen, već će ostatak života provesti iza rešetaka.

Krvavi pohod napravio je vlastitom bejzbolskom palicom na kojoj je bilo ugravirano njegovo ime. Dogodilo se to 17. rujna 2015. u obiteljskoj kući i baš nakon što je obitelj postavila video kameru u kući...

"Zaključavali smo vrata i znali smo ga čuti kako viče. Svađao se sam sa sobom, lupao šakom o zid, udarao oca koji je bio u kolicima", govorila je na suđenju majka Melody.

Martin (27) je u krvavom pohodu nasmrt pretukao oca Michaela, ujaka Rickyja Andersena i instalatera alarma Barryja Swansona. Nekoliko tjedana ranije potpisao je ugovor života na 800.000 dolara (Tampa Bay Raysi), no navodno se odao drogi i nije bilo povratka. Konzumirao je najviše - "gljive". Njegovo ponašanje postalo je zabrinjavajuće.

Tijekom petogodišnjeg procesa odbijao suradnju i s odvjetnikom, ni s kim nije htio komunicirati i spavao je na podu.

Nije osuđen na smrtnu kaznu samo iz jednog razloga...

"Zabili biste mi nož u srce ako biste ga pogubili, ne želim izgubiti još jednog člana", spasila ga je izjava majke na suđenju.

Linker
07. veljača 2021 15:52