Sebastien Ogier

 GORAN MEHKEK Cropix
SUDARILI SE S CIVILIMA

Prvak WRC Croatia Rallyja imao tešku nesreću, vozači helikopterom prebačeni u bolnicu

Ogier i njegov suvozač Landais sudjelovali su u prometnoj nesreći u Poljskoj tijekom priprema za utrku
Piše: HinaObjavljeno: 25. lipanj 2024. 16:11

Osmerostruki svjetski prvak u reliju, Francuz Sebastien Ogier i njegov suvozač Vincent Landais sudjelovali su u prometnoj nesreći u Poljskoj tijekom priprema za tamošnju utrku, koja bi trebala početi u četvrtak, objavila je njegova momčad Toyota Gazoo Racing.

Poljska je policija potvrdila kako je došlo do prometne nesreće te kako su u njoj ozlijeđene četiri osobe, uz Ogiera i Landaisa ozljede su pretrpjele i dvije osobe iz drugog vozila, u dobi od 69 i 67 godina.

"Seb i Vincent su doživjeli prometnu nesreću tijekom pregledavanja staze za Poljski reli i odvezeni su u bolnicu na daljnje pretrage", objavila je njihova momčad.

image
MIGUEL RIOPA Afp

"Oko 9.30 sati ujutro na neasfaltiranoj cesti na kojoj će se uskoro voziti reli došlo je do sudara dva osobna vozila. U jednom su bili relijaši, a u drugom dvije osobe koje nisu povezane s relijem, 69-godišnji vozač i 67-godišnji suputnik", kazao je glasnogovornik policije grada Olsztyna.

Oba vozača u bolnicu su prebačena helikopterom, dok su suputnici prevezeni kolima hitne pomoći. Iz policije nisu objavili o kakvim je ozljedama riječ već su samo potvrdili kako su svi umiješani bili pri svijesti kada su bolničari stigli na mjesto nesreće.

Okolnosti prometne nesreće još se utvrđuju.

Linker
06. rujan 2024 20:01