Nicco Montano

 INSTSAGRAM SCREENSHOT
DRAMA U TEXASU

Prvakinja gola trčala po hotelu i vrišteći tražila spas! ‘Svezao mi je kosu oko šake i okvira krevata...‘

‘Na svu sreću netko u hotelu je čuo moj krik i priskočio u pomoć...‘
Piše: SNObjavljeno: 02. prosinac 2021. 23:17

Bivša UFC prvakinja Nicco Montano (32) zaprimljena je u bolnicu nakon što ju je navodno pretukao MMA borac Justin Watson. Spomenuta je na društvenim mrežama objavila potresnu ispovijest u kojoj kaže kako ju je Watson napao u jednom hotelu u Texasu.

- Koljenom mi je pritisnuo vrat, gazio lice i udarao, a onda svezao kosu oko svoje šake i okvira krevata. Uspjela sam se nekako izvući i gola potrčala niz hodnik vrišteći za pomoć. Na svu sreću netko u hotelu je čuo moj krik i priskočio u pomoć. Sada se nalazim u Texasu u bolnici i uplašena sam, ne znam gdje se on nalazi.

Montano je u napadu doživjela povrede lica, ali obzirom kako nije bila riječ o težim ozljedama u konačnici je otpuštena iz bolnice.

Nakon njezine verzije priče na svojem se Instagram profilu javio i optuženi Justin Watson.

- Uvijek postoje dvije strane svake priče, vjerujte mi, Nicco i ostatak svijeta bi se trebali što prije otrijezniti. Nemam što objašnjavati. Policija je bila ovdje, napravila očevid i nitko nije uhapšen. Tužno je što je uopće otišla u bolnicu, zato i kažem da postoje dvije strane priče, a ona želi da njezina bude glavna.

Nicco Montano 2017. godine postala prva UFC prvakinja u muha kategoriji, a nešto kasnije joj je titula oduzeta zbog nemogućnosti skidanja kilograma. Također valja istaknuti kako je pala i na doping testu da bi ove godine dobila i otkaz u UFC-u.

Linker
22. travanj 2024 19:18