PRIJAVITE SVOJU EKIPU

Pub kviz Sportskih novosti stiže u Varaždin! Tražimo najveće sportske znalce u Baroknom gradu

Broj mjesta je ograničen, stoga požurite s prijavama na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Piše: SNObjavljeno: 19. travanj 2024. 12:34

Sportski znalci u Baroknom gradu i široj okolici, pripremite se! Pub kviz Sportskih novosti prvi put odlazi izvan Zagreba i stiže u Varaždin, i to u Le Tresor Caffe, gdje će se održati u ponedjeljak, 13. svibnja.

U večeri bogatoj uzbudljivim rundama, dobrom zabavom i glazbom imat ćete priliku odmjeriti snage i pokazati znanje u različitim sportskim kategorijama te se boriti za prigodne nagrade. Ako je suditi po mišljenju naših redovitih natjecatelja i ekipa, koje se vjerno vraćaju Pub kvizu SN, riječ je o ponajboljem sportskom pub kvizu, u što će se sada moći uvjeriti i Varaždinci (dakako, i ekipe iz okolnih mjesta).

Mjesto radnje je, dakle, Le Tresor Caffe (ulica Petra Preradovića 24, ex Rock Art), a vrijeme radnje ponedjeljak, 13. svibnja u 19.30 sati.

Sve što morate učiniti je prijaviti ime svoje ekipe te imena svih članova na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Ekipe mogu sadržavati maksimalno pet natjecatelja, a sudjelovanje na kvizu je, kao i dosad, besplatno.

Varaždinci i svi ostali koji već planirate mali izlet na kviz u Varaždin, čekamo vas!

Linker
19. travanj 2024 12:37