Dina Pervan
 SCREENSHOT FACEBOOK
LIJEPA GESTA

Sjećanje na preminulu igračicu! Dvorana u Puli nazvana po Dini Pervan Rabelo: ‘Bila je cura za poželjeti‘

‘Kakva je bila djevojka najbolje pokazuju fotografije. Na svakoj je imala osmijeh od uha do uha‘
Piše: Siniša BožićObjavljeno: 29. siječanj 2021. 19:11

Stolnoteniska dvorana u Puli odsad se zove Dina Pervan Rabelo (1990. - 2020.). Dina je cijeli život bila je članica ŽSTK Pula, bila je i reprezentativka Hrvatske, a proteklih godina borila se sa zloćudnom bolesti. Nažalost, nakon duge i teške bolesti Dina je preminula je u bolnici u SAD-u.

- Kakva je bila djevojka najbolje vam pokazuju njene fotografije. Na svakoj je imala osmijeh od uha do uha - govorio je Darko Šplajt, predsjednika kluba i njen trener u mlađim danima.

Zato će Dina sada zauvijek biti uz svoje Puljane i buduće generacije stolnotenisača i stolnotenisačica. Dvorana III, koja je u sklopu Doma sportova Mate Parlov, odsad se zove stolnoteniska dvorana Dina Pervan Rabelo. Inicijativa je pokrenuta od tvrtke Pula sport i kluba, roditelji igrača su podržali tu inicijativu te je odsad sve službeno.

- Bila je cura za poželjeti. Uvijek vedra i pozitivna, imala je osmijeh na licu i u najtežim trenucima. Sportašica od glave do pete, omiljena u društvu, u školi, stvarno je u svim segmentima bila na top nivou - govorio je njen trener Bogdan Đekić.

Linker
05. svibanj 2024 18:54