Jim ”Mattress Mack” McIngvale

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
ASTRONOMSKA CIFRA

Slavni kladioničar uložio milijune i čeka samo jedan par za ‘najveći dobitak u povijesti sportskog klađenja‘

Čak je i pronašao način da strast prema klađenju spoji s vođenjem salona namještaja
Piše: SNObjavljeno: 21. srpanj 2022. 10:54

‘Mattress Mack‘ jedan je od najpoznatijih američkih kladioničara kojeg su proslavile ogromne uplate na bejzbol momčad Houston Astros, ali i mnoge druge.

Vlasnik nadimka iz uvoda ovoga teksta je Jim McIngvale iz Houstona, čovjek koji inače uspješno vodi jedan salon namještaja, a taj je posao, vjerovali ili ne, spojio sa svojim kladioničarskim navikama.

McIngvale je ovih dana uplatio čak dva milijuna dolara na to da će Houston osvojiti MLB titulu, a prođe li mu listić, na račun ‘Mattress Macka‘ sjest će čak 10.6 milijuna dolara.

No, nije ovo prvi put da se u 2022. godini kladio na navedeni ishod. Jim je još u svibnju na Houston uplatio dva listića, odnosno četiri milijuna dolara (3 + 1) koja mu mogu donijeti još 42. Dakle, ako sve prođe prema planu i Astrosi osvoje titulu, pričat ćemo o listićima vrijednim 52.6 milijuna dolara.

U cijeloj priči je, kao što smo ranije naveli, i njegov salon namještaja. McIngvale će zapravo eventualnim dobitkom na kladionici ublažiti ili čak u potpunosti izbjeći eventualni gubitak ozbiljnog novca kojeg bi morao isplatiti svojim klijentima. Naime, njegov salon namještaja ima promociju po kojoj svim kupcima koji potroše barem $3,000 nudi dvostruko veći iznos od potrošenog ako momčad Houstona ode do samoga kraja.

"Ta promocija zasad ide jako dobro", otkrio je u razgovoru za Review-Journal.

71-godišnji ‘Mattress Mack‘ već je izgubio četiri milijuna kada se kladio da će Astrosi osvojiti naslov 2021. godine (izgubili od Atlanta Bravesa). No, prođe li mu ova oklada i Astrosi osvoje titulu po prvi puta od 2017. godine, Jim će postati vlasnik "najvećeg dobitka" kada su u pitanje legalne sportske oklade. Barem tako tvrdi Las Vegas Review-Journal iz kojeg navode neke njegove uspješne i neuspješne podvige:

- Izgubio je $9.5 milijuna kada se kladio da će Cincinnati Bengalsi osvojiti Super Bowl protiv Los Angeles Ramsa.

- Izgubio je $2.6 milijuna kada se kladio na favorita Kentucky Derbyja (Epicenter).

- Osvojio je $12.2 kada se kladio da će Kansas osvojiti NCAA titulu

Navedeno je samo dio priče...

Linker
27. travanj 2024 07:44