Paige Spiranac
 INSTAGRAM
HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Sportašica HR podrijetla raspametila fanove u Americi! ‘Seks u troje traje samo pet minuta‘

Nekadašnja golf-igračica iskreno je odgovarala na pitanja u svom podcastu kojeg prate milijuni ljudi
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. siječanj 2021. 20:30

Nekoć je bila golf-igračica, danas je samo, kako se to moderno veli, influenserica. Ima 27 godina, hrvatskog je podrijetla, a pogađate već, radi se o dotičnoj Paige Spiranac.

Svako malo izađe neka njena provokativna fotografija na društvenim mrežama, a može je se vidjeti i u brojnim javnim nastupima. Jedan od takvih, onaj koji je podigao popriličnu buru u javnosti je onaj u njenom podcastu "Playing a round". Tamo je bila na Q&A, odnosno odgovarala na pitanja koja bi joj postavili njeni pratitelji, odnosno gledatelji podcasta.

Jedno od pitanja postavljeno joj glasilo je - bi li radije odabrala seks u troje s kim god poželi ili besplatno golf-putovanje.

- Muškarci misle na seks stalno, to im je prva fantazija. Ali kada biste to usporedili s drugim stvarima, drugačije izgleda. Primjerice, biste li radije odabrali seks utroje koji traje pet minuta ili putovanje od tri dana s prijateljima gdje možete raditi što god hoćete? Ja bih odabrala ovo drugo, kao i velika većina ljudi - odgovorila je Paige.

Linker
06. svibanj 2024 05:04