ERIC FEFERBERG Afp
VELIKA TRAGEDIJA

Sudionica OIimpijskih igara pronađena mrtva u stanu! Obitelj shrvana: ‘Zauvijek ćeš biti u našim srcima‘

Olivija je imala tek 24 godine, a od nje se oprostio i Olimpijski odbor Novog Zelanda
Piše: SNObjavljeno: 09. kolovoz 2021. 19:34

Novozelandska biciklistkinja Olivia Podmore pronađena je mrtva u svom stanu, a tragičnu vijest potvrdila je njezina obitelj.

- Pokoj duši mojoj divnoj sestri i kćeri mog oca Phila Podmora. Zauvijek ćeš biti u našim srcima - napisao je Olivijin brat Mitchell na društvenim mrežama.

Olivia je imala tek 24 godine, a od nje se oprostio i Olimpijski odbor Novog Zelanda, koji je ona predstavljala na posljednjim Igrama u Rio De Janeiru prijet pet godina.

- Olivia je predstavljala Novi Zeland s ponosom u Riju 2016. godine i na Igrama Commonwealtha 2018. Bila je cijenjeni član momčadi i njezina smrt je veliki gubitak za cijelu našu zajednicu. Policija još uvijek istražuje detalje smrti u ime mrtvozornika - piše u priopćenju OO Novog Zelanda.

Valja istaknuti kako je Olivia nekoliko dana prije smrti na svojem Instagram profilu objavila i jednu poruku-

- Sport je sjajna stvar za veliki broj ljudi. To je borba, ponekad i mučenje, ali je također sjajna stvar. Osjećaj koji donosi sport ne može se mjeriti s bilo čime, kada pobjeđuješ, ali kada gubiš, kada te ne izaberu u momčad ili kada se ne kvalificiraš za natjecanje, kada se ozlijediš, kada ne ispuniš očekivanja okoline, kada se ne udaš kada smatraju da trebaš, kada ne kupiš kuću, ne rodiš djecu jer pokušavaš biti najbolji u sportu – to se također ne može mjeriti s bilo čime - pisalo je u objavi.

Linker
16. travanj 2024 19:26