SCREENSHOT/INSTAGRAM
NA OVO NISMO NAVIKLI

Suigrač Vatrenog objavio oglas na Internetu pa postao hit: ‘Prodajem, hitno!‘

Prava je rijetkost da nogometaš koji nastupa u Ligi petice prodaje automobil putem društvenih mreža
Piše: SNObjavljeno: 20. studeni 2023. 10:56

Crnogorski napadač Nikola Krstović ovog je vikenda bio na raspolaganju Miodragu Raduloviću u kvalifikacijama za EURO 2024. u kojima su ‘‘Hrabri sokoli‘‘ ciklus zaokružili porazom od Mađarske i tako matematički ispali iz kombinacija za turnir u Njemačkoj.

Krstović (23) koji s našim Marinom Pongračićem od ovog ljeta brani boje Leccea za kojega je u 11 nastupa postigao 4 gola, nije se našao u središtu javnosti zbog učinka u kvalifikacijama, već zbog jednog drugog razloga.

On je na Instagramu te drugim društvenim mrežama objavio oglas u kojem navodi da prodaje automobil. Radi se o automobilu Volkswagen Golf 8 GTD, kojeg Crnogorac želi što prije prodati.

"Na prodaju VW Golf 8 GTD 2022. godina, 18.000 KM, cijena 41.000 eura. Hitno", napisao je Krstović i tako javno objavio oglas koji su ubrzo svi primijetili.

Prava je rijetkost da nogometaš koji nastupa u Ligi petice prodaje automobil putem društvenih mreža, ako znamo da većina nogometaša koji nastupa Seriji A voze sponzorske automobile, a ako i prodaju, rade to preko neke treće osobe kako oni ne bi bili u krupnom planu...

Linker
07. svibanj 2024 00:07