JOHN KORDUNER/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA John Korduner/icon Sportswire/newscom/profimedia
TEŠKE OPTUŽBE

Svijet sporta zatresao veliki skandal: Zvijezda uhićena zbog pokušaja ubojstva, jamčevina pola milijuna dolara

Jedan je od najuspješnijih bekova u Louisiani, postavio je državni rekord svih vremena s 10,523 jardi
Piše: SNObjavljeno: 16. veljača 2024. 15:53

Veliki skandal uzdrmao je američku javnost. Mlada zvijezda američkog nogometa Trey Holly predao se u četvrtak vlastima Farmavillea u Louisiani jer ga se tereti za pokušaj ubojstva drugoga stupnja. To je samo jedno od tri kaznena djela za koja je optužen, a dovodi ga se u vezu s pucnjavom prošloga tjedna u južnoameričkoj saveznoj državi u kojoj su dvije osobe zadobile prostrijelne rane.

Lokalni šerif Dusty Gates izjavio je za ESPN da se Holly predao oko podneva te da je zadržan uz jamčevinu od 512.000 dolara.

Holly je također suočen s optužbama za tešku imovinsku štetu i nezakonitu uporabu oružja, rekao je Gates za ESPN. Mladi je sportaš momentalno suspendiran na neodređeno vrijeme iz svih aktivnosti njegove momčadi LSU Tigers.

Hollyjev odvjetnik rekao je za The Advocate u Baton Rougeu kako se njegov klijent planira izjasniti da nije kriv po sve tri točke optužnice.

Holly je brucoš koji je prošle sezone pretrčao 110 jardi, uključujući jedan touchdown protiv Armyja. Ušao je u LSU kao jedan od najuspješnijih bekova u srednjoškolskom nogometu Louisiane kada je postavio državni rekord svih vremena s 10,523 jardi. Postigao je 160 touchdowna u svojoj karijeri u srednjoj školi Union Parish.

Holly je bio 10. running back na ESPN-ovoj ljestvici i ukupno 172. igrač u klasi 2023.

Linker
21. travanj 2024 00:31