Magdalena Ećimović
 ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX Cropix
POTPUNI ŽIVOTNI ZAOKRET

U hrvatskom prvaku šokirani: Sjajna hrvatska vratarka naprasno prekinula karijeru u 22. godini!

Trebala je postati hrvatski broj jedan, barem su tako njen potencijal procijenili treneri
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 06. srpanj 2021. 21:25

Vratarska priča u Podravki Vegeti trebala je ostati ista u novoj sezoni, s tim da je u novom stručnom stožeru specijalisticu Barbaru Stančin zamijenio Goran Trajkovski. Međutim, ovih dana u klupske kancelarije stigla je potpuno neočekivana vijest. Magdalena Ećimović poručila je kako se više nema namjeru baviti rukometom.


Do Magdalene, nažalost, ovih dana nije bilo moguće doći, nije odgovarala na telefonske pozive. Neslužbeno se doznaje da je odlučila napraviti životni zaokret i posvetiti se fakultetskim obvezama te više pažnje posvetiti privatnom životu, oslobođenom svakodnevnih treninga i odricanja.

image
Magdalena Ećimović
ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX Cropix


Šteta, jer riječ je o vrlo darovitoj i vrlo mladoj vratarki, tek su joj 22 godine. U Podravki je trebala postati hrvatski broj jedan, barem su tako njen potencijal procijenili treneri koji su s njom radili. Bila je i na širem reprezentativnom popisu. U prošloj sezoni broj jedan na Podravinom golu bila je iskusnija Julija Dumanska, Megi je ipak branila manje. Bilo bi zanimljivo čuti njenu stranu priče...


U klubu su ostali šokirani ovakvim raspletom, jer su računali da su riješili vratarsko pitanje s Dumanskom, Ećimović i Antonijom Tucaković. Dakako, Ećimović je imala važeći ugovor. Odmah su uputili poziv Luciji Bešen, vratarki Lokomotive i hrvatske ženske reprezentacije, no ona ih je odbila.

Ostala je vjerna Lokosicama, nije ju dovoljno zaintrigirala mogućnost nastupa u Ligi prvakinja, pa su se sad našli u nezgodnoj i pomalo nezahvalnoj situaciji jer su svi ozbiljniji klubovi već riješili svoje igračke rostere za novu sezonu, a slobodnih i kvalitetnih imena baš i nema na tržištu...

Linker
18. travanj 2024 03:05