Filip Hrgović je ambasador Favbet-a
DVIJE VELIKE BORBE

UFC Fight Night: Sprema se novi spektakl, pogledajte tko su favoriti prema kladionici

Nadolazećeg vikenda u noći sa subote na nedjelju u glavnoj borbi večeri sudaraju se dva odlična borca
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. lipanj 2020. 09:15

Favbet daruje RISK FREE BET do 200 kuna, u casinu do 50 besplatnih vrtnji!

MMA fanovi ovo su dugo čekali. Približava se treća borba Stipe Miočića (19-3-0) i Daniela Cormiera (22-2-1)! Popularni dvojac u UFC kavez kročit će 16. kolovoza 2020. godine i odlučiti tko je najbolji MMA teškaš svih vremena. Prema obranama pojasa Miočić je najbolji u povijesti teške kategorije UFC-a, dok je Cormier u istoj kategoriji poražen samo jednom, upravo od Amerikanca hrvatskih korijena. UFC evente kao i druge popularne sportske događaje možete pratiti i putem besplatne Favbet aplikacije ili stranice Favbet.hr.

- Bit će to prava makljaža! Velika Cormierova prednost nad ostalim borcima je u tome što je Daniel elitni hrvač. Cijeli život je u tom sportu, a između ostalog osvajao je medalje na svjetskom prvenstvu i Panameričkim igrama, dok je na Olimpijskim igrama bio četvrti. Posjedovanje hrvačkih vještina u MMA-u stvarno puno znači. Međutim, Miočić je odličan hrvač, a Cormieru to nikako ne paše. Stipe je veći od njega, a vidjeli smo kako je hrvanjem po kavezu razbacivao kamerunskog diva Francisa Ngannoua. S druge strane, Stipe se dugo bavio boksom i puno je bolji udarač. Mislim da je Miočić u prošloj borbi našao Cormierovu slabost te da će i ovaj put pronaći put do pobjede, rekao je Filip Hrgović, ambasador Favbet-a, europski prvak i WBC međunarodni prvak teške kategorije.

Podsjetimo, Miočić se u meču dosta mučio s Cormierom, sve do četvrte runde, kad ga je načeo udarcima šakom u tijelo. Jedan od tih udaraca bio je premoćan za Cormiera. Od boli je spustio gard, zatim primio nekoliko moćnih udaraca u glavu, koje su ga koštale svijesti, pobjede i pojasa.

image
Filip Hrgović

- Cormier će sigurno htjeti osvetu za težak poraz, ali ne znam koliko će biti motiviran. Mislim da će poslije ove borbe u mirovinu, bez obzira na ishod, pa je upitno kakve će 'glave' ući u kavez. Svaka mu čast, Cormier je pobjedom nad Miočićem postao drugi borac u povijesti koji je nakon Randyja Couturea uspio ujediniti UFC naslove u poluteškoj i teškoj kategoriji, što ga čini jednim od najboljih boraca slobodne borbe svih vremena. Dosad je pobjeđivao velika imena poput Josha Barnetta, Franka Mira, Anthonyja Johnsona, Antonia Silve i Roya Nelsona. Međutim, mislim da je Miočić ipak veći, jači i 'gladniji' pobjeda te da će na kraju i zadržati pojas, izjavio je Filip Hrgović, ambasador Favbet-a.

Ovog vikenda u noći sa subote na nedjelju u glavnoj borbi večeri UFC Fight Nighta sudaraju se dva odlična borca lake kategorije Dustin Poirier i Dan Hooker, pa nas sigurno čeka puno uzbuđenja! Analitičari Favbet-a s tečajem 1,50 prednost daju Poirieru, dok smatraju da će s tečajem 2,75 njegov protivnik pobjedu teže ostvariti. Sunaslovna borba iste UFC večeri također je odlična. Mike Perry se bori protiv Mickeya Galla. Stručnjaci Favbet-a s tečajem 1,35 Perrya smatraju favoritom za konačnu pobjedu, dok Gallu s tečajem 3,45 daju manje izglede za slavlje.

Linker
26. travanj 2024 03:09