EZRA SHAW/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Ezra Shaw/getty Images/profimedia
‘MOLITE ZA NJEGA...‘

Velika tragedija! Momčad predvodio do najveće titule, naglo mu se pogoršalo pa preminuo u 31. godini

‘Blagog osmijeha i tihe naravi, Ronnie je izrastao u dinamičnog igrača i cijenjenog suigrača‘
Piše: SNObjavljeno: 22. prosinac 2022. 20:32

Velika tragedija u SAD-u! Ronnie Hillman, igrač američkog nogometa, umro je od raka u 31. godini, objavila je njegova obitelj u četvrtak. Glavni running back momčadi Denver Broncosa bio je najpoznatiji po osvajanju Super Bowla 2015. godine.

Bivši suigrači Derek Wolfe i Orlando Franklin prvi su u javnost izašli s informacijama koliko se Hillmanovo zdravlje naglo pogoršalo posljednjih dana, rekavši da je Hillman premješten u bolnicu. Franklin je na društvenim medijima objavio:

"Molite se za Ronnieja Hillmana... Ovo nije pošteno, molim te, Bože, molim te."

image
SHANE ROPER/CSM/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Shane Roper/csm/shutterstock Editorial/profimedia

Wolfe je otkrio da Hillman ima rak jetre te da je dobio i upalu pluća.

"Duboko smo ožalošćeni zbog prerane smrti bivšeg running backa Denver Broncosa, Ronnieja Hillmana", stoji u priopćenju Broncosa. "Dao je ključan doprinos najuspješnijem četverogodišnjem razdoblju u povijesti franšize, Ronnie je bio dio dva Super Bowl tima i predvodio je Broncose u naletu tijekom naše šampionske sezone Super Bowl 50. Blagog osmijeha i tihe naravi, Ronnie je izrastao u dinamičnog igrača i cijenjenog suigrača. Svi u klubu rado ćemo ga se sjećati. Izražavamo svoju iskrenu sućut obitelji Hillman u ovom teškom trenutku."

Linker
03. svibanj 2024 15:36