USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia
KAMO JE TO OTIŠLO?

VIDEO Mcgregor predmet ismijavanja nakon gafa: ‘Kako je moguće biti tako loš u nečem tako jednostavnom!?‘

Potez Conora McGregoga na otvaranju bejzbolaške utakmice u Chicagu apsolutni je hit
Piše: SNObjavljeno: 22. rujan 2021. 12:36

Slavni MMA borac izveo je otvarajuće bacanje na Wrigley Fieldu uoči okršaja Chicago Cubsa i Minnesota Twinsa, a učinio je to užasno loše i postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama.

33-godišnji McGregor, koji je u srpnju teško poražen od Dustina Poiriera, uz stravičan lom noge, ima posljednjih dana turneju po SAD-u. Viđen je u Kaliforniji, New Yorki i sada Chicagu, a na centar slavnog čikaškog stadiona došao je uz pomoć štake.

McGregor je lopticu bacio jako u desnu stranu, daleko od prvotnog cilja, a njegov rival Justin Gaethje nije propustio priliku našaliti se na njegov račun.

"Ne mogu se prestati smijati ovome. Svaki MMA borac koji nas je predstavljao u otvarajućim bacanjima je izgledao užasno, ali ovo je vrhunac", napisao je Gaethje na Twitteru.

"Kako je moguće biti tako loš u nečemu tako jednostavnome?", jedan je od navijačkih komentara na društvenim mrežama.

image
USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia

"Snaga i brzina su tu, samo je malo nedostajalo preciznosti, ali ipak sam na jednoj nozi s obzirom na nedavnu ozljedu. Sretan sam s bacanjem. Ako ćete suditi samo po snazi, mislim da nema puno razlike između mene i njih (bacača)", komentirao je McGregor.

Linker
25. travanj 2024 21:40